pvc vloeren
Vloeren

PVC vloeren: mooi en duurzaam

Ervaar de voordelen van PVC vloeren

 
Zonder enige twijfel zijn PVC vloeren een uitstekende aanschaf voor ieder huis. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook erg slijtvast en duurzaam. PVC vloeren zijn qua uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van houten vloeren. Daarnaast zijn PVC vloeren erg hygiënisch en prettig voor mensen met allergieën. Dit komt door de antistatische en antibacteriële eigenschappen. Ook is dit type vloer stil en geluiddempend, wat zorgt voor een rustige sfeer in uw huis. PVC – ofwel vinyl vloeren – voelen comfortabel warm aan. Dit is erg prettig in de winter. PVC vloeren lenen zich dan ook goed voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Het materiaal is dun en soepel. Kortom, deze vloeren verrijken uw huis en gaan lang mee.
 

Welke PVC vloeren biedt Creon?

 
Creon heeft de Vinyl Snap XL in huis. Dit is een vinyl vloer met extra brede planken. Hierdoor lijken de ruimtes in uw huis optisch groter. Door de elastische samenstelling van het vinyl is de vloer geluidsabsorberend. De Vinyl Snap XL is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zowel qua kleur als qua uitstraling.
Vinyl Snap heeft een slijtvaste toplaag, waardoor de vloer zeer lang meegaat.
 

De montage van een PVC vloer

 
De Vinyl Snap vloer is makkelijk op de ‘zwevende’ manier te monteren. Dit betekent dat de vloer ‘los’ op de ondervloer gelegd wordt. Dit is een relatief eenvoudig en tijdsbesparend proces. Een ander voordeel van zwevend monteren is dat u de vloer makkelijk kunt corrigeren en verplaatsen. U hoeft dus geen afscheid van de vloer te nemen tijdens een verhuizing. Wanneer u daar de voorkeur voor heeft, kunt u er ook voor kiezen om de vloer te verlijmen.
 

Waarom een vloer aanschaffen bij Creon?

 
Creon biedt een uitstekend en divers assortiment als het gaat om vinyl vloeren. We geloven in het concept dat u zelf de vloer kunt leggen en daarmee kosten uitspaart. Uiteraard staat u er niet alleen voor bij het leggen van de PVC vloer. Op onze website is alle informatie te vinden die u nodig heeft. Aarzel niet om ons te bellen bij vragen of twijfel. Onze specialisten helpen u graag verder.
Creon verkoopt veilige vloeren van uitstekende kwaliteit. Kortom, producten waar u na de plaatsing trots op zal zijn. Bekijk ons assortiment en vind de perfecte PVC vloer voor uw interieur.
https://www.creon-vloeren.nl/pvc-vloeren.html