vloerreiniger
Vloeren

Professionele vloerreiniger voor harde vloeren

Met de vloerreiniger voor harde vloeren van Hizero maakt u het onderhoud aan de vloeren in huis eenvoudiger. U bent minder tijd kwijt, laat de vloer nog schoner achter dan u al deed en hoeft niet langer met emmers en een dweil door uw woning te sjouwen. We vertellen u graag meer over hetgeen onze vloerreiniger voor harde vloeren zo uniek maakt. Wist u dat ons apparaat niet alleen vuil van de vloer afneemt, maar deze ook dweilt, veegt en in zekere zin droogt? Voor dat laatste geldt dat de Hizero vloerreiniger het overtollige water van de vloer opneemt om bijvoorbeeld kringen in een houten vloer tegen te gaan. Doordat het apparaat voorzien is van een krachtige accu, kunt u de vloeren in huis in één keer reinigen. Heeft u een grotere woning? Hang de vloerreiniger in dat geval tijdelijk aan de lader, terwijl u pauzeert met een kop koffie of thee. 

Vloerreiniger voor harde vloeren met bionische technologie

Hetgeen onze vloerreiniger voor harde vloeren uniek maakt, is de bionische technologie waarvan deze voorzien is. Het apparaat heeft geen zuigkracht nodig, doordat de polymeerrol het vuil van de vloer opneemt. Groot voordeel hiervan is het gegeven, dat de Hizero vloerreiniger voor harde vloeren veel minder geluid maakt dan klassieke stofzuigers (maximaal 60 dB). Terwijl uw partner aan het werk is of uw kinderen uitslapen, heeft u de tijd om de vloeren te onderhouden zonder hen te storen. De polymeerrol beschikt over een zelfreinigend mechanisme, wat maakt dat de eerste meters van de vloer net zo schoon zullen zijn als de laatste meters. Zou u een klassieke emmer en dweil gebruiken, dan maakt u de laatste meters in veel gevallen schoon met ernstig vervuild water. Het effect van het dweilen is hiermee minimaal. Zonde van de moeite! 

Losse compartimenten voor droog en vloeibaar vuil

De Hizero vloerreiniger voor harde vloeren is voorzien van losse compartimenten voor droog en vloeibaar vuil. Het maakt dat overtollig water op een andere plek wordt opgeslagen, dan de kleine zanddeeltjes en het stof wat u van de vloer afneemt. Zouden beide vormen van vuil in hetzelfde compartiment terechtkomen, dan resulteert dit in een vervelende, vaak stinkende massa. De compartimenten kunt u na gebruik van de vloerreiniger voor harde vloeren eenvoudig legen en spoelen. 

Lichtgewicht vloerreiniger met krachtige accu

Zoals reeds werd aangehaald kunt u met de vloerreiniger voor harde vloeren voorzien van een volle accu de vloeren in uw volledige woning schoonmaken, zonder tussentijds te moeten stoppen. De accu gaat bij een volle lading zo’n 60 minuten mee. Bij grotere woningen laadt u de accu in maximaal vier uur volledig op, om deze voor het laatste deel van de vloer te gebruiken. Het lichte gewicht van de vloerreiniger voor harde vloeren laat u deze eenvoudig mee naar boven nemen. 

Uw professionele vloerreiniger voor harde vloeren bestellen 
Wilt u het onderhoud aan uw vloeren ook makkelijker maken? Bestel uw professionele Hizero vloerreiniger voor harde vloeren eenvoudig online in onze webshop. Hier kunt u tevens losse onderdelen voor het apparaat bestellen, wanneer bijvoorbeeld de polymeerrol vervangen moet worden. Op onze website leest u meer over de functionaliteit en werking van onze professionele vloerreiniger voor diverse soorten harde vloeren.