Gietvloeren Vloeren

Goedkope gietvloeren en coatings voor je bestaande vloer

Voor weinig geld een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer

Vloeren die er goed en strak uitzien, weinig onderhoud vereisen en jarenlang meegaan. Klinkt dat als muziek in de oren? Het is mogelijk! Bij betonvloercoating.nl kunt u kiezen voor een geheel nieuwe vloer of een coating over uw bestaande vloer. Gietvloeren worden naadloos aangelegd en vragen weinig onderhoud. Een coating is een dunne laag over uw bestaande vloer, waarbij dezelfde voordelen bestaan als bij de gietvloer. Er zijn ook bedrijven die zich specifiek richten op de coating voor betonnen vloeren. Ook hierbij gelden de voordelen van een naadloze vloer die weinig onderhoud vereist.

Kies voor coating op je vloer of een nieuwe vloer. Kies voor een strakke design-gietvloer
Kies voor coating op je vloer of een nieuwe vloer. Kies voor een strakke design-gietvloer

 

Coating voor een betonvloer

Met een mix van hoogwaardige harsen wordt de vloer keihard en zijn eventuele scheuren in het beton geen probleem meer. De coating overbrugt deze. Met een coating wordt de vloer beschermd tegen vuil, slijtage, vocht en chemicaliën. En een coating is een stuk goedkoper dan een volledige vloer. Betonvloercoating.nl kan ook coatings aanbrengen op cement en anhydriet. Opties van Betonvloercoating.nl zijn vloercoating, epoxy coating, betoncoating, garagevloer en gietvloer. Ook https://www.goedkope-gietvloeren.nl/ biedt opties voor coating van verschillende vloeren aan.

Opties voor goedkope gietvloeren

Goedkope gietvloeren zijn nog steeds ijzersterk en de opties zijn breed. Een gietvloer van woonbeton is strak en oogt natuurlijk. Het past in een modern of traditioneel interieur en kan zowel in huis als in bedrijven goed staan. Een betonlook vloer ziet eruit als beton, maar is veel comfortabeler. Omdat het materiaal kunststof is, is het veel gemakkelijker schoon te houden dan echt beton. Bovendien heeft een betonlookvloer een lang leven. Epoxyvloeren worden gemaakt van epoxy, een kunsthars die erg sterk is. Daardoor kunnen deze soort vloeren hoog belast worden. Ze zijn zeer duurzaam en hygiënisch. Ook een troffelvloer kan zwaar belast worden. Beton cire is waterdicht, hygiënisch en hoog-alkalisch en daardoor geschikt voor natte ruimtes.

Zelfs voor weinig geld zijn er talloze opties voor een mooie, onderhoudsvriendelijke en duurzame vloer. Kies voor coating op je vloer of een nieuwe vloer.
Zelfs voor weinig geld zijn er talloze opties voor een mooie, onderhoudsvriendelijke en duurzame vloer. Kies voor coating op je vloer of een nieuwe vloer.

 

Unieke look en coatings

Voor een uniek ogende vloer kun je kiezen voor een grindvloer, een Pandomo vloer of een microcement vloer. Epoxy vloercoating is extreem belastbaar, zowel mechanisch als chemisch. Deze vloercoating is in verschillende kleuren en designs verkrijgbaar. Betoncoating kan op elke soort vloer worden toegepast. Het geeft een andere look aan een ruimte en bovendien wordt de vloer hiermee beschermd tegen olie en andere vloeistoffen of chemicaliën.