Vloeren

Een click classic parketvloer

Een parketvloer stond vroeger synoniem voor luxe. De mooiste en vaak monumentale huizen waren voorzien van een chique parketvloer. Het onderhouden en leggen van zo’n parketvloer was toen een secure en intensieve klus. Door de hoge eisen die gesteld werden, kwamen er vooral dure houtsoorten in aanmerking. Tegenwoordig zijn er gelukkig mooie en betaalbare alternatieven. Dus wie nu wil genieten van de kwaliteit en sfeer van een mooie houten vloer hoeft niet meer zo diep in z’n buidel te tasten. Een parketvloer is nu voor iedereen betaalbaar.

Een duurzame keuze

Zo is een click classic parketvloer een prachtige houten vloer en heel makkelijk zelf te leggen. Dit komt vanwege het handige kliksysteem, zoals ook bekend van kliklaminaat. De toplaag van deze parketvloer is gemaakt van slijtvast eikenhout. Deze toplaag zorgt voor de rustieke en natuurlijke sfeer. Door deze echt houten bovenlaag is geen parketdeel hetzelfde en komt de vloer echt tot leven. Alle parketvloeren zijn oxidatief geolied. Dat geeft als voordelen dat de vloer goed kan ‘ademen’, watervlekken snel weg te poetsen zijn en het de warmte goed vasthoudt en dus goed isoleert.

De vloerdelen zijn zelf alleen al 15 mm dik en hebben bovendien een toplaag van 4 mm. Met een click classic parketvloer kies je voor een zeer makkelijk te leggen vloer, die duurzaam en zeer makkelijk in onderhoud is. En mocht je op termijn willen verhuizen dan kun je deze vloer makkelijk meenemen aangezien deze zweven gelegd kan worden.

Voordat je begint met het leggen van je parketvloer is het eerst verstandig te investeren in een goede ondervloer. Een goede ondervloer egaliseert niet alleen maar werkt ook isolerend en geluiddempend. Kijk goed naar de bestaande vloer waar de parketvloer op gelegd moet worden en als je bijvoorbeeld vloerverwarming hebt, moet ook de ondervloer hier geschikt voor zijn.

Makkelijk nu online bestellen

Creon Vloeren is een online leverancier die alle parketvloeren tegen een scherpe prijs aanbiedt. Creon onderscheidt zich met een uitgebreid assortiment, een goede service en snelle levering. Je kunt in de showroom langskomen om je uitgebreid te laten informeren over de verschillende mogelijkheden.
Kies voor de schoonheid van een authentieke parketvloer.
https://www.creon-vloeren.nl/houten-vloeren-parket/click-classic-parket.html