led strip verlichting
Led verlichting

Led strip verlichting in je interieur: 5 ideeën

Met het ophangen van led strips in je interieur zorg je voor een hele hoop sfeer en uitstraling. Led strips hebben een nette afwerking en verdelen het licht in je interieur evenwijdig. Ook in badkamers staan led strips vaak erg goed, al moet je er bij het kopen van led strips in de badkamer wel voor zorgen dat je led strips koopt die goed genoeg bestand zijn tegen het vocht.

In deze blog geven je een aantal tips voor het toepassen van ledstrips in je huis. Een erg mooi effect creëer je door verlichting op een muur te plaatsen achter een voorwerp, zoals bijvoorbeeld een plant. Wanneer je dit doet, springt de muur achter het voorwerp er helemaal uit. Je kunt er in dit geval ook voor kiezen om gebruik te maken van speciale verlichting die van kleur verandert, zodat je continue te maken hebt met een nieuw lichteffect.

Tip: heb je een aquarium en wil je deze laten opvallen? Kijk dan eens naar aquarium led strips. Hiermee maak je jouw aquarium een ware blikvanger binnen je interieur! 

Ledstrips op kasten

Soms kiezen mensen er ook voor om de led strips in kasten te plaatsen. Het plaatsen van ledstrips in kasten zie je vaak gebeuren bij boekenkasten of kledingkasten. Ook gebeurt dit soms bij kledingkasten. Wanneer led verlichting in dit soort kastjes wordt geplaatst, zorgt dit niet enkel voor een mooi en sfeervol effect. Het is normaalgesproken ook erg functioneel, omdat je de kleding of het keukengerei gemakkelijk kunt terugvinden met zoveel verlichting. Omdat de verlichting zo evenwijdig verdeeld wordt, heb je te maken allerlei spullen die evenwijdig verlicht worden. Naast sfeer zorgt dit ook voor een zekere eenheid in het ontwerp. Heb je bijvoorbeeld een hoop glaswerk in je kast staan, dan kun je met led verlichting en led strips een erg modern effect creëren, wanneer het licht door het glas heen schijnt. 

Ledverlichting in je tuin

Wil je gezellige avonden in je tuin beleven in de zomer, plaats dan ledverlichting in je tuin. De verlichting zorgt voor sfeer en helpt je ook met het zorgen voor een veilige omgeving. Je gasten zullen makkelijker de weg naar de tuin en het huis kunnen vinden met de juiste verlichting. Wil je je badkamer sfeervoller maken? Ook dan zijn led strips een mooie oplossing. Led strips kun je eenvoudig en voordelig bestellen in deze webshop. Als laatste kunnen we als tip meegeven dat ledverlichting eigenlijk overal wel goed past, zeker wanneer je zoekt naar een manier om de sfeer naar een hoger niveau te tillen.