Tuin

Richt de babykamer in met een mooi bedhemeltje en plafonniere!

Als je zwanger bent en de geboorte stilaan dichterbij begint te komen, dan kan het zijn dat je misschien nog een aantal zaken in orde moet brengen. Het kan best zijn dat de babykamer al vanaf maand 3 in orde was, maar sommigen wachten hier liever wat langer mee. Het kan ook zijn dat je enkel nog maar een paar details moet toevoegen en dat dan de kinderkamer helemaal klaar is. Een paar accessoires die nog kunnen ontbreken kunnen bijvoorbeeld een bedhemeltje en een plafonniere zijn. 

Plafonniere voor de kinderkamer 

Het kan om verschillende redenen zijn dat je op zoek bent naar een plafonniere voor kinderkamer. Misschien heb je de ruimte niet om een grotere lamp op te hangen en dan is een plafondlamp een ideaal alternatief. Of misschien vind je plafonnieres gewoon zo leuk en vind je dat er in de kinderkamer geen mag ontbreken! De collectie plafondlampen op dreumesenzo.nl is overigens zo leuk dat je wel verkocht moet zijn aan het aankopen van zo’n leuke lamp! 

De collectie plafondlampen op dreumesenzo.nl is overigens zo leuk dat je wel verkocht moet zijn
De collectie plafondlampen op dreumesenzo.nl is overigens zo leuk dat je wel verkocht moet zijn

Plafondlamp ophangen 

Een plafondlamp ophangen is helemaal niet zo moeilijk. Het enige dat je hoeft te doen is de lamp met twee schroeven ophangen aan het plafond. En voor wie echt geen handige Harry is, er zit altijd nog wel een gebruiksaanwijzing bij. Gelukkig maar, want op dreumesenzo.nl vind je zo’n leuke lampen voor zowel jongens als meisjes, dat je er geen andere meer wilt. Met of zonder effecten en motieven, je vindt ze er allemaal!  

Wat is er leuker dan voor jouw kleine dreumes een bedhemeltje voorzien aan het bed waarin hij of zij slaapt
at is er leuker dan voor jouw kleine dreumes een bedhemeltje voorzien aan het bed waarin hij of zij slaapt?

Bedhemeltjes voor zoete dromen 

Je wilt natuurlijk dat jouw kleine spruit kan genieten van een zalige nachtrust. Wat is er leuker dan voor jouw kleine dreumes een bedhemeltje voorzien aan het bed waarin hij of zij slaapt? Ook leuke bedhemeltjes kan je op dreumesenzo.nl aankopen. In verschillende kleuren, of het nu voor een jongen of een meisje is. Van okergeel over roze en bruin, je vindt ze in allerlei kleuren. Heel mooi en perfect te combineren met allerlei andere leuke accessoires! Zo wordt de kinderkamer helemaal op en top!