Techniek in huis

Kijk prettig tv met een tv beugel

Ben je op dit moment je huis aan het herinrichten of ga je binnenkort verhuizen? Dan ga je automatisch nadenken over de beste plek voor de bank en ook voor de tv. Als je alles overhoop gooit is het een goed moment om je tv optimaal te integreren in je interieur. Dat kan bijvoorbeeld door je tv op te hangen aan een tv beugel. De tv hangt dan op een centrale plek aan de muur zonder dat deze in de weg staat. Bovendien is het altijd veiliger om je tv op te hangen dan deze los neer te zetten op bijvoorbeeld een tv meubel.

Keuze in tv beugels

Er is tegenwoordig een grote keuze in verschillende tv beugels. Dat is natuurlijk afhankelijk van de plek van de tv en je eigen wensen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vaste tv beugel. Met een vaste tv beugel bevestig je de tv dicht tegen de muur op een vaste plek. Je kunt hiervoor kiezen als de tv recht tegenover de bank staat en deze nooit gedraaid hoeft te worden. Als je de tv wel wilt draaien kunt je beter kiezen voor een draaibare tv beugel. Deze kan alle kanten op draaien en is ideaal als je vanuit meerdere hoeken in de kamer televisie wilt kunnen kijken. En laatste heb je ook nog de kantelbare tv beugel. Deze beugel kun je naar boven en naar beneden kantelen. Handig als je na een drukke dag wat meer onderuit wilt zitten.

Ook handig in de slaapkamer

Een tv beugel is niet alleen praktisch voor in de woonkamer maar natuurlijk ook voor in je slaapkamer. In je slaapkamer ben je ultiem ontspannen en kijk je veelal tv vanuit een liggende houding. Dan is het prettig als je de tv kunt kantelen naar de meest ideale stand. Zo is film kijken pas echt genieten.

Een tv beugel online bestellen

LCDwandbeugels is een betrouwbare leverancier van tv beugels, tv vloerstandaards en plafondbeugels. Alle merken die zij voeren zijn geselecteerd op hun betrouwbaarheid, de kwaliteit en de prijs. Alle producten zijn geschikt voor thuisgebruik maar ook voor professionele toepassingen.

tv-beugel wandmontage