Waarmee helpt een beddenspecialist jou
Slaapkamer

Waarmee helpt een beddenspecialist jou?

Een bed: zonder twijfel het belangrijkste meubel bij jou in huis. Hoewel andere meubels, zoals stoelen, tafels en de bank vaak veel zichtbaarder zijn voor anderen dan een bed, is het bed toch het meubel waar jij de meeste tijd op doorbrengt. Het is daarom heel belangrijk dat je bed precies goed is voor jou, want een slechte nachtrust wil niemand. Daar word je alleen maar minder vrolijk van en de kans bestaat dat je er gezondheidsklachten door ontwikkelt. Je bent je waarschijnlijk bewust van het belang van een goed bed, toch blijft het lastig om dit perfecte bed te vinden. Dat is waar een beddenspecialist je bij kan helpen.

De Suite beddenspecialist

Een beddenspecialist met verstand van zaken vind je in een gespecialiseerde beddenzaak. Zij weten alles over slapen, vormgeving van bedden, extra functies en matrassen. Een bekende beddenspecialist is DeSuite.nl, zij adviseren je over het beste bed voor jou, én maken bedden op maat. Op deze manier krijg je het beste advies over alles wat met bedden te maken heeft, volledig afgestemd op jouw voorkeuren.

Standaard bedden, maar dan uniek

Allereerst kun je natuurlijk bij een beddenspecialist terecht voor een normaal bed. Denk hierbij aan normale eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en twijfelaars. Er zijn heel veel soorten ledikanten en boxsprings die je kunt personaliseren door te kiezen voor diverse soorten en kleuren stof of hout, unieke hoofdborden en zelfs bijpassende nachtkastjes. Ook bestaat er de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrisch verstelbaar bed, zodat je niet alleen fijn kunt liggen, maar ook makkelijk tv kunt kijken in bed. Je kunt daarbij kiezen voor standaarduitvoeringen of voor op maat gemaakte bedden, afhankelijk van je wensen.

Hoog laag bedden

Een beddenspecialist zoals De Suite verkoopt echter nog veel meer dan alleen normale bedden. Zo verkopen ze bijvoorbeeld ook hoog laag bedden. Dat zijn bedden die veelal worden gebruikt in de thuiszorg, omdat ze in de hoogte verstelbaar zijn. Een hoog laag bed is niet alleen handig als je gezondheidsklachten hebt. Ook als je vanwege ouderdom minder flexibel bent geworden kan een hoog laag bed een handig hulpmiddel zijn. Hoog laag bedden zien er tegenwoordig vaak hetzelfde uit als een normaal bed, maar hebben veel meer functies, zoals een sta-op functie en hoofd- en voetverstelling. Zo kun je makkelijker in en uit bed stappen.

FPS-technologie

Een ander bed dat kan helpen bij bepaalde gezondheidsklachten is een bed dat is uitgerust met FPS-technologie. Dat houdt in dat het bed subtiele geluidsgolven uitstoot die zorgen voor een betere bloedcirculatie en ontspannen spieren. Deze techniek zorgt ervoor dat je beter zult slapen, minder moe bent en meer energie krijgt. De FPS-technologie kan helpen bij allerlei kwaaltjes en gezondheidsklachten die te maken hebben met een slechte bloedsomloop en een hogere lichaamsspanning. Zo zorgt FPS-technologie voor een reductie in klachten bij mensen met Parkinson, en meer rust en algehele ontspanning. Ook zorgt het voor sneller herstel bij topsporters en mensen die voor hun werk onregelmatige uren maken, zoals bij nachtdiensten. Een bed met FPS-technologie draagt bij aan een betere slaap en sneller fysiek herstel. Iets voor jou?