Slapen in een hoogslaper, twijfelaar of op de slaapbank
Diversen Slaapkamer

Hoeveel schapen tel jij iedere nacht?

Als meer dan je lief is het trieste antwoordt luidt, dan moet er snel iets aan dit probleem gedaan worden. Wij helpen je een oplossing te vinden!

Het siert je dat je graag zo veel mogelijk uit je dag wilt halen. Maar besef wel dat je flink wat uren slaap nodig hebt om de volgende dag weer naar behoren te kunnen functioneren! Houd je jezelf niet goed in de gaten op dat gebied, dan brand je langzaam maar zeker op. Ook een verslechterde concentratie, geheugen en humeur kunnen het gevolg zijn van een slechte nachtrust. Dus hoe druk je leven ook is, drukken we je op het hart dat je ook absoluut goed aan jezelf moet denken.

Dat zijn echter beslissingen die wij niet voor je gaan nemen. Dat zijn verantwoordelijkheden van jou en jezelf. Echter, de nachtrust die je geniet, moet wel plaatsvinden in een bed dat zich geheel naar jouw lichaam vormt. Oftewel, een matras dat ervoor zorgt dat je lichaam volledig in balans is, in samenwerking met een bijpassend en comfortabel kussen. Dan is je geest dat namelijk ook. In balans, niet een kussen. Oftewel, praat met een expert om jou de beste ondergrond voor je slaap aan te laten bevelen.

Dan moet je bed ook nog eens in je interieur passen. Naar wat voor ledikant ben je precies op zoek?

Hoogslaper

Je kunt gewoon een eenpersoonsbed in je kamer neerzetten of je klimt naar dromenland. Dat wil dus zeggen dat jouw bed zich boven je bevindt en dat je een aangebouwde ladder moet gebruiken om het te bereiken. Heeft dat voordelen? Jazeker! Je houdt zeeën van ruimte over. Die kun je gebruiken voor opslag, een bureau of een gezellige zithoek. Da’s ook voor kinderen ideaal. Om praktisch met je beschikbare ruimte om te gaan, heb je absoluut een hoogslaper nodig.

Twijfelaar

Hmmm… heb je eenmaal een liefje waar je graag tegenaan wilt kunnen kruipen, dan is een bed voor één persoon niet breed genoeg maar een tweepersoons ledikant neemt ook weer zoveel ruimte in. Ook als je slaapkamer te weinig ruimte heeft. Twijfel, twijfel… ja! Dat is ‘t: een twijfelaar. Heel veel comfort voor een persoon alleen of lekker knus met z’n tweeën. Dat heb je helemaal zelf voor het kiezen!

Slaapbank

Op hoeveel manieren kun je één meubel gebruiken? Want op een bank kun je zitten, hangen en liggen. Dat laatste wordt nog comfortabeler wanneer je die uit kunt vouwen tot een bed! Hartstikke handig voor wanneer je visite over de vloer hebt die blijft slapen. Zodra je gast weer vertrokken is, klap je het meubel weer in en fungeert het als vanouds als een normale bank.