Essenza-beddengoed-isabelle
Slaapkamer

Essenza, thuis in stijl

Ben je op zoek naar slaapkamer accessoires en beddengoed om van jouw huis een sfeervol thuis te maken, dan zul je overlopen van inspiratie bij het zien van de producten van Essenza. Bij Essenza vind je een breed scala aan homewear. Van warme, aaibare dekbedovertrekken, heerlijk zachte poezelige vloerkleden tot comfortabele pyjamas die met elkaar concurreren in het kampioenschap stijl. De hippe kleden zijn een essentiële aanvulling op je interieur die, zonder te schreeuwerig aanwezig te zijn je huis in een volledig nieuwe sfeer dompelen. Of je nu houdt van trendy en fris, herfstig romantisch of gedetailleerd chique. Bij Essenza vind je jouw stijlvolle thuis.  

Essenza, duurzaam thuis

Essenza richt zich ook op het duurzame segment, met organische stoffen die er voor zorgen dat je zowel een beter gevoel krijgt van het dragen van het materiaal, als van de aankoop. Simpelweg omdat je met een duurzaam product een steentje, of stofje bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Dat voelt dubbel fijn. Denk hierbij aan een duurzaam stijlvol shirt van Marc O´Polo, of een organisch stofje voor om je matras, of dekbed. Dat voelt goed! Zo kun je op je gemak de nieuwste collecties van Essenza bekijken en hoef je alleen nog een leuke print of kleur te kiezen dat goed past in jouw interieur, of dat jouw home opfrist met een nieuwe look en feel.

Essenza, opvallend in kwaliteit

Bij Essenza vind je naast duurzaamheid, ook kwaliteit. Niet zo gek, want juist door te kiezen voor kwalitatief goede stoffen, gaan de producten ook langer mee. Kwaliteit vertaalt zich vaak door in de prijs; dus houd dan de outlet van Essenza goed in de gaten. Dan kun je mooi boffen met kekke accessoires voor je woning, maar ook voor jezelf. Want Essenza geeft je ook graag een stukje leefgenot mee op weg naar werk, winkel of dagje-uit. Met een fleurige overnighter of shopper bag val je dan mooi op.

Naast duurzaamheid en kwaliteit brengt de werkwijze van Essenza je ook het gezochte comfort. Met de keuze voor gecombineerde materialen, zoals katoen en satijn, kies je voor een comfortabele basisstof voor je beddengoed. Zo kun je  bijvoorbeeld heel stijlvol slapen op een organische hoeslaken topper van Marc O´Polo.  

Meer inspiratie vind je op Bedshop.nl