plisse gordijnen
Raamdecoratie

Waarom Plisségordijnen het verschil maken?  

Plisségordijnen  zijn zonwerend . Hierdoor blijft het  in de zomer koel binnen  en in de winter houdt juist kou buiten ook wel eens seizoen gordijnen genoemd. Plisségordijnen zijn gemakkelijk in gebruik. Zo heb je volledige controle over het licht en de privacy die je nodig hebt. Je kan de plisségordijnen verduisteren door te kiezen voor een verduisterende stof. Het is een elegante raamdecoratie die geen ruimte in beslag neemt. Je kan ook plisségordijnen en gordijnen combineren.

Wat maakt plisségordijnen uniek?

 Wat de plisségordijnen uniek maakt, zijn de plooi in de stof. Dit geeft een chique uitstraling terwijl de gordijnen niet duur hoeven te zijn. Het voordeel is dat de plisségordijnen van onderaf of van bovenaf gesloten kunnen worden. Ook bekend als top-down bottom-up plisségordijnen. Plissés geven je volledige controle over je  privacy en het licht dat je  nodig hebt. Dankzij deze eigenschappen zijn plisségordijnen een ideale zonwering. Daarnaast zijn de plisségordijnen eenvoudig te plaatsen (ook zonder te boren) en is dit type raamdecoratie duurzaam, flexibel en makkelijk schoon te maken.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een plisségordijn?

Bij het kopen van een plisségordijn moet je letten op de ruimte waarin je de raambekleding wilt plaatsen. Voor de woonkamer kies je bijvoorbeeld het beste voor een transparant plisségordijn. Kies voor verduisterende plisségordijnen voor slaapkamers en alleen jaloezieën met plisségordijnen zijn geschikt voor badkamers en keukens. Deze behandeling zorgt voor een geplooid blind waterafstotend effect. Het smart fit systeem is geschikt voor kunststof kozijnen en draai-kiepramen. Daarom kunnen de plisségordijnen worden gemonteerd zonder gaten te maken. Wilt u de plisségordijnen op de deur monteren? Kies dan voor de plisségordijnen met zijgeleiders.

Wat kost een plisségordijn?

 De kosten van plisségordijnen zijn afhankelijk van de gewenste breedte en hoogte. De keuze van het te kiezen merk is ook belangrijk. Ook de stofkeuze is belangrijk.

Bekijk hier alle plisségordijnen op maat