rolgordijnen zonder boren
Raamdecoratie

Rolgordijnen zonder boren

Hang de rolgordijnen op zonder gaten te maken. Dat klinkt misschien onmogelijk, maar het wordt de norm. Dit type zonwering is de perfecte raambekleding, zeker als de ramen van kunststof zijn of als je verhuist naar een huurwoning. rolgordijnenexpert.nl heeft een groot assortiment. Deuren, zijruiten en/of kantelramen: Rolgordijnen kunt u ophangen zonder gaten in het kunststof kozijn te boren. Het net dus.

Rolgordijnen ophangen zonder te prikken

Iedereen heeft ermee te maken: het gordijn ophangen. Met rolgordijnen kunt u kiezen uit verschillende systemen. Een populaire variant is om de raambekleding aan het kozijn te bevestigen door gaten te boren. Sommige varianten vereisen dit echter niet. Het biedt de volgende opties:

Met Plakstrip

Een eenvoudige manier om de rolgordijnen zonder lekke band te installeren, is door speciaal plakband te gebruiken. Dit verbetert de bruikbaarheid. Er zijn verschillende modellen van dit type beschikbaar. Denk hierbij aan verduisterende rolgordijnen/ander soort verduisterende gordijnen doorschijnende en doorschijnende gordijnen.

Met Magneet strip of glasplaat

Een ander systeem dat het boren van gaten in kozijnen overbodig maakt, is het Smartfit-systeem. Clips of magnetische bevestigingen worden gebruikt in combinatie met aluminium frames. De rolgordijnen bewegen dan met het raam mee. De montage is zeer eenvoudig en duurt vaak minder dan 5 minuten. Houd er rekening mee dat dit systeem alleen geschikt is voor kunststof ramen.

Creëer uw uitzicht!

De beschikbaarheid van boorloos ophangen is afhankelijk van het type raamdecoratie dat je kiest. Zo kunnen rolgordijnen, aluminium jaloezieën, vouwgordijnen, plisségordijnen en duo jaloezieën zonder boormachine worden gemonteerd.

Rolgordijnen kopen zonder boorwerk?

Plastic frame. Huurwoningen. Gemakkelijk. Er zijn veel redenen om op zoek te gaan naar een raambekleding die kan worden opgehangen zonder te prikken. Rolgordijnen bijvoorbeeld Bekijk hier de rolgordijnen zonder boren