Raamdecoratie Ramen en deuren Screens

Kunnen rolluiken geautomatiseerd worden?

Een goede manier om je woning die te warm te laten worden in de zomer, is door rolluiken te laten plaatsen. Rolluiken zijn de afgelopen jaren sterk ontwikkeld waardoor het al lang niet meer de logge dingen zijn die het vroeger waren. Rolluiken zijn namelijk geautomatiseerd, waardoor het een fluitje van een cent is om ze te sluiten, dan wel te openen. Een zeer betrouwbare leverancier van rolluiken is Somfy. Bekijk de website van Somfy een keer wanneer je op zoek bent naar de nieuwste soorten rolluiken voor de beste prijzen. Je kunt hier volledig aan jouw wensen aangepaste rolluiken bestellen.

Ga je voor geavanceerde luiken? Dan zit je bij dit bedrijf helemaal goed. Je kunt hier volledig geautomatiseerde rolluiken kopen. De luiken van Somfy hoef je zelf niet eens te bedienen wanneer je dat niet wilt. Je kunt namelijk kiezen uit diverse soorten sensoren die aan zowel de binnen- als buitenkant van je huis geïnstalleerd worden. Deze detectoren houden het weer in de gaten en doen de luiken dicht wanneer dat nodig is. Wordt het buiten heel heet en schijnt de zon fel op de ramen? De sensor zal gelijk aanslaan en de luiken gaan naar beneden. Wordt het donker en moet het huis beter beveiligd worden? De detector ziet het, en zorgt ervoor dat de luiken gesloten worden, zodat indringers geen kans maken. In alle gevallen hoef jij er niet om thuis te blijven. 

De rolluiken van Somfy zijn voorzien van een geruisloze motor

De rolluiken van Somfy zijn gemaakt om optimaal comfort te bieden en dus zijn de luiken voorzien van een geruisloze motor. Wanneer je de luiken naar beneden doet, hoor je dus nauwelijks geluid. Woon je in een bovenwoning en wil je geen overlast veroorzaken voor de buren, dan zijn de rolluiken van Somfy alles wat je nodig hebt. Alleen als je het ziet, weet je dat de luiken in beweging zijn, want je hoort het niet. Liggen de kinderen al te slapen en wil je de kamer echt goed donker maken zodat zij goed door blijven slapen? Als de luiken van Somfy laat zakken, kun je er zeker van zijn dat je de kinderen niet uit hun slaapt zult halen. De luiken zijn voorzien van een sensor die kijkt of er iets onder het luik staat waardoor je ook niet bang hoeft te zijn dat je brokken maakt. Als de sensor een belemmering merkt, dan gaan de luiken niet verder naar beneden. 

Wil je jouw woning ook van rolluiken laten voorzien?

Mocht je je woning ook veiliger en comfortabeler willen maken, surf dan een keer naar de site van Somfy. Je kunt hier bekijken welke luiken het beste zijn voor jouw huis. Ook kun je even contact opnemen met een medewerker. Deze kan je precies vertellen welke mogelijkheden voor jou het meest geschikt zijn en kan je helpen met het maken van een goede keus. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan om te zien wat het je zou kosten om jouw woning van elektrische rolluiken te voorzien.