Raamdecoratie Ramen en deuren

Houten jaloezieën, verrassende lichtinval

Heeft jouw huis al voldoende sfeer of kun je nog wel wat warmte in je interieur gebruiken? Dan zijn houten jaloezieën wellicht precies wat je nodig hebt. Dit zijn echte sfeermakers. Ze zijn heel tijdloos en passen ook in de meest uiteenlopende woonstijlen. Van strak design tot landelijk romantisch. En de verrassende lichtinval door de lamellen zorgen voor die prettige sfeer in huis.

Veelzijdigheid in kleuren

Misschien herinner je je alleen nog de houten jaloezieën van vroeger in wat saaie houttinten. Dat is tegenwoordig helemaal veranderd. Je kunt de jaloezieën nu in de meest uiteenlopende kleuren bestellen. Van fris wit tot stemmig grijs en van chique taupe tot stijlvol zwart. Er zit vast een kleur bij die past bij jouw smaak. En daarbij heb je nu ook nog de keuze in de kleur van de ladderband. Zo stel je de houten jaloezieën helemaal naar jouw interieursmaak samen.

Spelen met licht

Naast hun stijlvolle uiterlijk en de mooie toevoeging aan sfeer in je huis, hebben houten jaloezieën nog meer voordelen. Ze geven je voldoende privacy terwijl je toch nog zonlicht naar binnen kan laten schijnen. En als de zon iets te fel schijnt, dan bieden ze je genoeg bescherming en zit je niet in een soort sauna.
De lamellen kunnen geheel naar jouw wensen van open naar halfopen, naar helemaal dicht gedaan worden. Ideaal voor de woon- en slaapkamer. En het onderhoud is kinderlijk eenvoudig. Zo nu en dan met een vochtig doekje afnemen, is meer dan voldoende.

Eenvoudig bestellen

De houten jaloezieën kunnen volledig naar jouw wensen gemaakt worden. Dus niet alleen qua kleur maar ook alle maten worden volledig afgestemd op de maat en vorm van jouw ramen. Daarbij kun je ook nog aangeven waar je de afwerklijstcassette wilt hebben en aan welke kan je de bedieningszijde wenst. Op de website van Creon Raamdecoratie heb je een ruime keuze in al deze opties. En twijfel je over de kleur, dan kun je bij Creon heel eenvoudig een kleurstaal aanvragen die later bij je bestelopdracht verrekend wordt.
Zo heb je houten jaloezieën die totaal op maat gemaakt zijn.
Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Creon of wil je nu al de houten jaloezieën bestellen? Kijk dan nu nog op de website of neem contact op voor advies.

zijkant_houten_jaloezie_met_band