Gordijnen

Wat zijn de voordelen van gemotoriseerde rolgordijnen?

Gemak dient de mens, en als één tijd alle mogelijkheden biedt om vele gemakken in ons leven in te bouwen, dan is het de huidige tijd wel. Tegenwoordig zijn er tal van technieken beschikbaar die jou heel veel comfort kunnen bezorgen. Een van de dingen die voor veel mensen een uitkomst zijn, zijn gemotoriseerde rolgordijnen. Mocht je denken dat dit een overbodige luxe is, wacht dan tot je het gemak van deze gordijnen ervaren hebt. Het is namelijk zo dat je deze gordijnen kunt sluiten of juist weer openen met één druk op de afstandsbediening of enkel met een stemgestuurde app. De voordelen spreken voor zich: ben je op vakantie en wil je je woning er toch bewoond uit laten zien? Dan kun je met een klik op afstand de gordijnen in je woning sluiten of juist weer openen. Daarnaast bieden gemotoriseerde gordijnen niet alleen gemak op vakantie. Ook voor mensen die wat minder ter been zijn zijn deze gordijnen een echte aanrader. Hoe vaak vallen oudere mensen wel niet wanneer zij proberen om het gordijn te sluiten? Dergelijke risico’s kun je allemaal uitbannen wanneer je besluit om gordijnen aan te laten brengen de automatisch gesloten kunnen worden. Zijn er nog redenen te verzinnen waarom je dit niet zou willen?
Kijk daarom eens op de site van Somfy als je meer over rolgordijnen wilt weten.

Wil je gordijnen of rolgordijnen?

Mocht je denken dat je alleen maar automatische standaard gordijnen kunt kopen, dan heb je het mis. Je kunt namelijk ook gaan voor rolgordijnen, die van boven naar beneden sluiten. Het principe is hetzelfde, de uitstraling heel anders. Heb  je een raam dat op grote hoogte zit en waar je maar moeilijk bij kunt komen? Dan is een elektrisch rolgordijn alles wat je nodig hebt. Je hoeft namelijk nooit meer te klunzen op een wankel trappetje en je leven te wagen omdat je enkel het rolgordijn naar beneden wilde doen. Met één druk op de knop kun je je elektrische rolgordijn naar beneden doen. Wordt het te donker in huis of op kantoor? Gebruik dan je afstandsbediening, app of stem om het rolgordijn weer te openen. 

Wat past het beste bij jou?

Mocht je niet helemaal weten wat het beste bij jou past, dan kun je altijd even contact opnemen met een medewerker van Somfy. Dit bedrijf heeft alles in huis om jouw woning van gemotoriseerde (rol)gordijnen te voorzien. Neem daarom een keer een kijkje op de site om te zien wat er allemaal mogelijk is. Je zult zien dat deze techniek al lang niet meer voor de rijken der aarde is weggelegd. Voor een heel goede prijs kun jij je huis van deze uiterst comfortabele techniek laten voorzien. Zo hoef je dus nooit meer uit bed te komen om je gordijnen te sluiten. Als je advies op maat nodig hebt, dan kun je altijd even contact opnemen met een van de mensen van Somfy. Er staat altijd een medewerker voor je klaar om je te laten zien wat zij voor je kunnen doen en wat in jouw huis of kantoor het beste toegepast zou kunnen worden. Neem daarom gerust even contact op.