Raamdecoratie en luxe horren
Raamdecoratie

De mooiste raamdecoratie

Op zoek naar sfeervolle raamdecoratie die je op maat kunt laten maken? Je kunt online terecht om alles op het gebied van decoratie voor ruimte bestellen. Denk bijvoorbeeld aan houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, rolgordijnen en luxe horren voor alle ramen.

Houten jaloezieën om de ramen helemaal af te maken

Om de basis te leggen voor een mooie raamdecoratie wordt er vaak gekozen voor het aanbrengen van jaloezieën. Het meest populair zijn houten jaloezieën. Deze kun je gemakkelijk bestellen in een webshop met eventueel houten lamellen. Het is natuurlijk wel belangrijk om van tevoren de maat door te geven, diverse specialisten zullen de jaloezieën op maat maken voor jouw ramen.

Ben je helemaal klaar met dat ongedierte en insecten? 

Met een voorzethor of inzetrolhor houdt je zeker alle ongedierte buiten de deur. Voorzethorren zijn er voor alle ramen en deuren, ook die van jou. 

Wat is een voorzethor?

Een voorzethor is een hor die geplaatst wordt op het kozijn. Met een slim klem systeem zit de hor stevig vast, zolang als jij wilt. Zonder enige moeite is de hor uit te nemen. Zeer gebruiksvriendelijk dus. Daarnaast gaan de horren een leven lang mee en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Omdat voorzethorren niet in de kozijnen worden geplaatst kun je de horren, bijvoorbeeld na een verhuizing, ook voor andere ramen gebruiken. Voorzethorren zijn ook op maat te laten maken natuurlijk.

De 5 grootste voordelen van voorzethorren:

  1. Voorzethorren zijn geschikt voor alle ramen
  2. Voorzethorren zijn een budgetvriendelijke oplossing tegen ongedierte en insecten
  3. Een voorzethor is gemakkelijk in gebruik en onderhoud
  4. Voorzethorren kun je binnen en buitenshuis plaatsen en zijn weersbestendig
  5. Deze horren zijn eenvoudig te monteren en zeer stevig