Rob Sleegers keukens op maat
Keuken Meubels

Keukens op maat van Rob Sleegers

Rob Sleegers Interieur biedt haar klanten een metamorfose van keuken en interieur op maat. Meubels worden door de designers van meubelmaker Rob Sleegers met de hand gemaakt in de eigen werkplaats. Hieruit ontstaan fantastische robuuste en stoer eigentijdse meubelen, waarbij telkens weer een spannende combinatie van materialen verwerkt wordt, zodat er een droomkeuken van formaat gerealiseerd wordt, zoals we deze alleen kennen uit de gerenommeerde woonmagazine’s.

Keukens met natuurstenen werkbladen

De keukens van meubelmaker Rob Sleegers laten zich het beste typeren als ‘landelijk industrieel’. Maar in principe kan iedere keuken exact naar wens van de klant vormgegeven worden; van hoogglans tot zakelijk modern.

Bezoek hiervoor de website, want alleen een bezoek aan de website is al meer dan de moeite waard om je eens te vergapen aan de meest fantastische eigentijdse keukens voorhanden & om inspiratie op te doen voor jouw eigen droomkeuken. Je hebt tal van opties voor elk facet binnen jouw keuken op maat. Erg populair en helemaal nu zijn de natuurstenen keukenbladen, met een onderstel van oud & robuust eikenhout, of oude grenen balken. Het stevige, dikke hout staat garant voor jaren werkplezier in de keuken en sluit daarnaast volledig aan bij de wensen van de hedendaagse klant, welke liefhebber is van eigentijds design.

Meer inspiratie en ideeën opdoen? Bezoek dan snel de website van meubelmaker Rob Sleegers