De stoelen trends van dit jaar
Meubels

De stoelen trends van dit jaar

Kan je interieur wel een makeover gebruiken? Maar weet je niet zo goed wat je moet aanpakken? Begin dan eens met wat nieuwe meubels. Een nieuwe stoel of een nieuwe bank kan er al snel voor zorgen dat je hele interieur anders lijkt. Ben je benieuwd naar de trends op het gebied van stoelen van dit jaar? Lees dan snel verder

Zachte kleuren

Nu de zomer er weer aankomt, komen er ook weer vrolijke kleuren helemaal in. Denk hierbij aan zacht pastel kleuren. Deze kleuren brengen de zomer en vrolijkheid helemaal terug in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een mooie pastel roze by boo stoel en laat de kleur roze weer terugkomen op de bank in de vorm van een kussen of plaid.

Natuurlijke kleuren

Daarnaast komen ook natuurlijk kleuren helemaal. Denk hierbij aan beige, creme en bruin. De kleuren van natuurlijke materialen, zoals bruin en zwart, van leder en metaal staan centraal. Bovendien zijn deze materialen ook nog eens erg duurzaam. Het voordeel van deze natuurlijke kleuren is dat het bij vrijwel alles past. Ook leer en metaal wordt vaak gecombineerd. Zo kan de stof van leer zijn en de poten van metaal. Hierdoor creëer je een stoere look.

Eenvoudig

Het sleutelwoord wat betreft stoelen is dan ook wel eenvoud. Er is geen sprake van felle kleuren. Verder zijn er ook nergens patronen of prints te vinden op de stoel. Verder zitten er ook geen andere details op poten of andere elementen. Het is allemaal erg strak. Hierdoor past het in elk interieur.

Kortom, ga voor een eenvoudig model met zachte of natuurlijke kleuren in natuurlijke materialen. Kies een kleur dat terugkomt in andere details in je interieur. Of schaf deze accessoires aan, zoals een leuk kussen op de bank of een mooie lampenkap in dezelfde kleur.