Keuken

3 trends op het gebied van keukenapparatuur

Bij het kopen van een nieuwe keuken komen veel dingen kijken. Denk bijvoorbeeld aan de stijl, indeling en kleur van de keuken. Maar wat dacht je van de keukenapparatuur? Een vriezer, vaatwasser, kookblad, afzuiging, oven, magnetron, koffiemachine… een keuken moet over de nodige keukenapparatuur beschikken. In dit artikel vertellen wij over de laatste trends op het gebied van keukenapparatuur

Welk merk moet ik kiezen?

Bij keukenapparatuur is het altijd verstandig om voor de gehele keuken één merk te kiezen. Het beste kan je dan ook kiezen voor een gevestigd merk in de keukenbranche. Denk aan bekende en betrouwbare merken als Miele, Gaggenau, Neff, Whirlpool en Siemens.

Keukenapparatuur trends

Trend 1: Kokendwaterkraan

Het gemak van een kokendwaterkraan is enorm. Zo heb je direct kokend water bij het koken van groenten of het pakken van een kopje thee. Ideaal toch?! Zo hoef je niet meer minuten lang te wachten tot het water kookt.

Trend 2: Kookplaat met geïntegreerde afzuiging

Misschien wel de meest populaire trend van dit moment op het gebied van keukendesign is een geïntegreerde afzuiging in de kookplaat. Doordat de afzuiging in de kookplaat verwerkt is geeft dit een enorm strakke uitstraling aan je keuken. Zo hoeft er geen voor het oog minder mooie afzuigkap te hangen.

Trend 3: Aanrechtblad met kookpitten erin verwerktDe laatste trend die niet mag ontbreken in ons lijstje met 3 keukenapparatuur trends is de trend om kookpitten direct in het aanrechtblad te verwerken. Een van de leveranciers van deze trend is PITT Cooking. Het verwerken van kookpitten direct in het aanrechtblad geeft een enorm strakke en moderne uitstraling. Een echte trend om naar te kijken als je een nieuwe keuken wilt!