verhuislift gebruiken
Diversen Huis kopen

Je wilt verhuizen? Maak gebruik van een verhuislift!

Je hebt eindelijk die droomwoning gevonden in een leuke en gewilde buurt. Een bovenwoning. De woning voldoet aan al jouw wensen. Een leuke erker en de meeste originele stijlelementen zijn nog intact. Een lot uit de loterij. Alleen: de trap naar de bovenwoning is wel behoorlijk stijl en smal. Voor normaal gebruik geen probleem, maar voor een verhuizing een ware ‘bottleneck’. Of je gaat wonen op de 6e verdieping van een appartementsgebouw. Dat zijn wel erg veel trappen naar boven. Geen paniek. Hiervoor huur je gewoon een verhuislift.

Voorkom ongelukken en blessures

Speciaal voor verhuizingen naar bovenverdiepingen en bovenhuizen is de verhuislift ontwikkeld. In plaats van door smalle trapgaten grote en zware meubels te moeten verslepen, benut je het gemak van de verhuislift. Het voorkomt ongelukken en blessures met name aan de rug. Met een laadvermogen van maximaal 400 kg transporteer je veilig en vlot alles naar boven. Ook passen grote objecten vaak niet in een trappenhuis. Dit kan ook al gebeuren in een eengezinswoning met bijvoorbeeld een wenteltrap. Krijg daar maar eens een bankstel of grote kast doorheen.

Veiligheid staat voorop

Het gebruik van een verhuislift gaat makkelijk en snel, maar is met name een stuk veiliger dan het tillen van zware objecten door een trappenhuis. De verhuislift is uitschuifbaar tot 27 meter hoog, de 8e verdieping. Voor de bediening komt er een ervaren operator mee. De enige beperking is de grootte van de (raam)opening. Veiligheid gaat boven alles.

Waarvoor kun je de verhuislift zoal gebruiken?

Je kunt de verhuislift huren voor o.a.: een complete verhuizing, witgoed, meubels voor het dakterras, zonnepanelen, bedden, zware tapijtrollen, bankstellen, bouwmateriaal, bouwafval, etc. Kortom: voor vele toepassingen.

Extra diensten op aanvraag

Onze verhuislift is te huur per uur. Je bepaalt zelf hoelang je er gebruik van wilt maken. Voor onze extra diensten, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Klik hier voor meer informatie of een offerte.