Trouwen? Uw bruiloft in Zwolle
Diversen

Zeg het met Zwolle!

Of eigenlijk liever in Zwolle. Deze prachtige stad biedt namelijk hét toneel voor jouw schitterende bruiloft. Maar waar moet de ideale locatie precies aan voldoen?

Nog eventjes en dan mogen jullie onder toeziend oog van vrienden en familie elkaar het jawoord geven! Vervolgens gaan jullie een geheel nieuwe fase van jullie leven in, die jullie hopelijk nog vele jaren samen mogen spenderen. De aftrap moet dan ook een knaller van een feest worden. Er mag werkelijk niets aan jullie geluk ontbreken. Hoe ben je zeker dat je je hierover geen enkele zorgen hoeft te maken? Door een complete checklist samen te stellen, natuurlijk! Deze is gebaseerd op wat je sowieso mag verwachten en eisen, maar ook op persoonlijke eisen en voorkeuren. We gaan een aantal hiervan even bij langs, puur ter beeldvorming.

Capaciteit

Heel belangrijk. Wordt het namelijk een groots tafereel, deze bruiloft? Iets meer ingetogen, met een heel klein aantal gasten, is natuurlijk ook een mogelijkheid. Laat je zeker door dit facet leiden bij de zoektocht door alle prachtige trouwlocaties in Zwolle. Dit kan namelijk behoorlijk bepalend zijn voor de prijs en waarom zou je meer uitgeven dan nodig is? Natuurlijk, omdat het de mooiste dag van je leven wordt, rek je je budget zo ver mogelijk op om er iets onvergetelijks van te maken. Maar er zijn grenzen!

Sfeer

Natuurlijk, sfeer maak je helemaal zelf. Maar hopelijk letterlijker dan je denkt! Het zou wel zo fijn zijn wanneer de finishing touches op de locatie waar jullie elkaar het jawoord gaan geven helemaal door jullie worden bepaald. Zeker wanneer er een bepaald thema aan de gelegenheid wordt meegegeven. En naast de aanpassingen moet de plek zich er qua uiterlijk ook van zichzelf al goed voor lenen.

Bereikbaarheid

Hartstikke leuk wanneer je een unieke locatie hebt gevonden voor je bruiloft. Maar wanneer niemand die kan vinden, wordt het een heel kort feest. Kortom, zorg dat iedereen er gemakkelijk kan komen. Ligt het toch nogal afgelegen? Verstuur dan tijdig aan iedereen een duidelijke routebeschrijving. Eventueel met vermelding van dichtsbijzijnde in het zicht springende kenmerken en zelfs haltes of stations voor metro’s, bussen en trams. En voldoende parkeergelegenheid is ook wel zo handig!

Catering

Hoewel jullie als bruidskoppel centraal staan, mogen knorrende magen en dorstige kelen niet genegeerd worden. Het liefst kan de catering door het personeel van de gekozen locatie zelf geregeld worden maar wanneer dat niet mogelijk is, regel je iets lokaals. Anders is de afstand die het voedsel moet afleggen veel te groot. Houd uiteraard rekening met specifieke (dieet)wensen van je gasten. Dat zal je in dank worden afgenomen.

Alvast een spectaculaire trouwpartij toegewenst!