Metaalbewerking en metalen contructies
Diversen Wandbekleding

Wilt u uw pand een nieuwe uitstraling geven?

Is uw pand toe aan een nieuwe uitstraling? Een gehele pand renoveren is best prijzig en vaak onnodig. U kunt ervoor kiezen om kleine onderdelen te vernieuwen wat al een groot verschil kan maken voor de meeste panden. Steeds vaker wordt metaal toegepast in dak- en gevelbekleding omdat er verschillende metaalsoorten verkrijgbaar zijn. Van de metaalsoorten zijn er veel geschikt voor metaalbewerking Eindhoven. Metaal kunt u op verschillende manieren laten bewerken. Een enkele voorbeelden hiervan zijn: coaten, zagen, knippen, lassen, kralen of zetten.

Bent u al bekend met de voordelen van zink op maat?

Zink is een van de meest populaire metalen die mensen gebruiken om hun pand op te knappen. Eindhovense pandeigenaren laten vaak zink aanleggen omdat het esthetisch mooi oogt. Het is erg flexibel en daardoor makkelijk in allerlei vormen te buigen. Zink is een duurzaam materiaal dat een dak een rustig en natuurlijk uiterlijk kan geven. Ze zijn er in allerlei kleuren en diktes en er zal altijd wel iets bij zitten die bij uw dak- en gevelbekleding past. Een van de belangrijkste voordelen van zink is dat het behoorlijk lang mee gaat. Tevens heeft het nauwelijks onderhoud nodig en heeft u na het aanleggen er lang geen omkijken meer naar.Waarvoor kunt u zink toepassen in uw pand?

In Eindhoven gebruiken veel architecten zink voor diverse gevel- en daktoepassingen. U kunt dan denken aan zinken afdekkappen op maat. Dit is een stukje bescherming die bevestigd wordt aan de rand van uw dak. Het beschermd uw dak tegen vocht en vuil. En zorgt ervoor dat dakbedekking op zijn plek blijft liggen. Metaalbewerkers kunnen dit ook in diverse kleuren en maten aanleveren zodat het perfect past bij uw pand. Buiten afdekkappen kunnen metaalbewerkers ook dakgoten, bakgoten dakranden, daktrimmen, hoekprofielen en waterslagen produceren van zink.

Op zoek naar een bedrijf met expertise in metaal?

Bent u op zoek naar metaal Eindhoven voor de dak- en gevelbekleding van uw woning of pand? Dan raden wij het aan om eens langs te gaan bij een metaalbewerkingsbedrijf. In Eindhoven vind u diverse specialisten in metaalbewerking. Meeste deskundigen werken met een eigen werkplaats en een enthousiast team met jarenlange expertise. Deze vakmensen kunnen u informeren en adviseren over verschillende metaalsoorten en de mogelijkheden hiervan. Naar aanleiding van uw wensen kunnen zij verschillende materialen laten zien.