Wat zijn de leukste steden om te gaan wonen? 3 tips!
Diversen Huis kopen

Wat zijn de leukste steden om te gaan wonen? 3 tips!

Wil je verhuizen naar een stad? Misschien ben je je huidige stad zat, of woon je op het moment juist in een klein dorp. Hoe dan ook, verhuizen naar een andere stad is wel je plan. Maar naar welke stad ga je dan verhuizen? Er zijn in Nederland heel veel steden. Wij geven je hieronder drie tips voor leuke steden om in te wonen!

Amsterdam

Amsterdam is de bekendste stad van ons land en ook de grootste gemeente. De stad komt in veel onderzoeken naar voren als de meest aantrekkelijke woonstad van Nederland. De stad heeft dan ook veel te bieden. Er zijn veel voorzieningen en je vindt er genoeg scholen. Daarnaast heb je in Amsterdam natuurlijk enorm veel horeca en ook aan (luxe) winkels is er geen gebrek. Ook is er een universiteit aanwezig. Wel is Amsterdam erg duur om te wonen. Voor een kleine woning betaal je op dit moment al snel de hoofdprijs.

Utrecht

Utrecht staat ook wel bekend als de ‘domstad’. Deze stad is de tweede stad van het land. Een groot voordeel aan Utrecht is de centrale ligging. Vanaf hier zijn andere plekken eenvoudig te bereiken. Het is ook een erg gezellige stad. De stad heeft veel voorzieningen. Er zijn veel winkels en je vindt er ook weer veel scholen. Ook in Utrecht is er een universiteit aanwezig.

Den Haag

Een andere leuke stad om te wonen is Den Haag. Deze stad heeft een unieke combinatie: stad en strand. Dankzij Scheveningen is Den Haag de enige grote stad die direct aan zee ligt. Je kunt eenvoudig vanaf het strand zo de stad weer in lopen. Huren in Den Haag is een hele goede optie. Je hebt er ook weer veel voorzieningen. Er zijn veel gezellige pleintjes met horeca en er zijn ook genoeg leuke winkels. Ook vind je er hogescholen. Er is geen universiteit aanwezig.
Spreekt een van deze steden jou aan? Dan wil je er wellicht een woning gaan huren. Om het hele aanbod van woningen te zien in deze steden kijk je op Huurstunt.nl. Op deze site vind je enorm veel huurwoningen, passend bij jouw wensen en eisen.