Ben je op zoek naar een nieuwe trap voor in huis Overweeg in dat geval zeker een bouwpakket trap.
Diversen Trappen

Waarom kiezen voor een bouwpakket trap?

Ben je op zoek naar een nieuwe trap voor in huis? Overweeg in dat geval zeker een bouwpakket trap. De keuze voor een bouwpakket biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten trappen. Dit artikel zet de belangrijkste voordelen van zo’n doe-het-zelf trap voor je op een rijtje. Heb jij al eens overwogen om zelf een trap in huis te plaatsen? Met een bouwpakket trap is dit heel eenvoudig!

#1: niet afhankelijk van een monteur of timmerman

Wanneer je een reguliere trap bestelt, betekent dit dat je vaak enkele weken moet wachten totdat de monteur of timmerman langskomt om de trap te plaatsen. Door voor een bouwpakket trap te kiezen, kun je direct aan de slag als de trap afgeleverd is. Vaak duurt het niet langer dan enkele werkdagen, voordat je de bouwpakket trap in huis hebt. Bij Houtcompleet ben je verzekerd van een snelle levering van je bouwpakket trap. Wel zo prettig!

#2: een bouwpakket trap is aanzienlijk goedkoper

Een ander belangrijk voordeel van een bouwpakket trap, is het feit dat deze trappen aanzienlijk goedkoper zijn. Vaak kun je de bouwpakket trap zelf afwerken, door deze bijvoorbeeld met grondverf te behandelen. Daarbij ben je zelf verantwoordelijk voor de montage hiervan, waardoor je niets betaalt voor de uren die een monteur of timmerman nodig heeft.

#3: het is leuk om een bouwpakket trap zelf te plaatsen

Het is ontzettend leuk om zelf een trap in elkaar te zetten! Daarbij hoeft dit helemaal niet zo ingewikkeld te zijn, wanneer je de instructies bij de bouwpakket trap volgt. Het is verstandig om de bouwpakket trap samen met iemand anders in elkaar te zetten. Zo gaat dit makkelijker en veiliger!

De bouwpakket trappen worden voornamelijk gebruikt voor de opgang naar een vliering of zolder, om op een hoogslaper te komen, enzovoorts. De ruimtebesparende werking van een bouwpakket trap maakt het model zeer geschikt voor de slaap- en werkkamer van je woning.