Voor een succesvol congres in Nijmegen mag je geen enkel compromis sluiten met jezelf: alles moet perfect zijn en aan al je wensen en eisen voldoen!
Diversen

Nijmegen | Dé plek voor jouw congres!

Toegegeven, iedere stad heeft wel een succesverhaal wanneer het aankomt op aantrekkelijke ruimtes voor welk zakelijk of feestelijk evenement dan ook. Maar je moet wel weten wat je wilt!

Dat geldt zonder meer ook voor de grootste stad van Gelderland. Voor een succesvol evenement mag je geen enkel compromis sluiten met jezelf: alles moet perfect zijn en aan al je wensen en eisen voldoen! Welke dat precies zijn, hangt grotendeels van jezelf af en het doel waarvoor je een keuze wilt maken uit de congreslocaties in Nijmegen. Waar moet je zoal rekening mee houden, vraag je je misschien af? Komt ‘t even goed uit dat wij een lijstje voor je hebben samengesteld! Lees snel verder.

Omgeving

Belangrijker dan je denkt. Wanneer je in een grauwe, deprimerende zaal zit, waarvan de buitenkant ook al niet om over naar huis te schrijven is, zit niemand van de aanwezigen lekker in zijn of haar vel. In plaats daarvan kies je liever voor een zaal die er aantrekkelijk uitziet maar ook niet te druk is, als ‘t even kan met een aangenaam uitzicht. Voor een vergadering of congres werkt dit opbeurend en alle informatie die gedeeld wordt komt veel beter binnen!

Ruimte

De indeling van de zaal is ook erg belangrijk. Er moet voldoende plaats zijn voor alle aanwezigen en ook wil je er zeker van zijn dat er voldoende afstand tussen mensen bewaard kan worden. Niemand wil als in een sardienenblik op mekaar gepropt zitten. De indeling van de ruimte moet dus flexibel zijn en aangepast kunnen worden aan jouw wensen.

Bereikbaarheid

Komen je bezoekers met d e auto, dan moeten ze die kwijt kunnen op een parkeerterrein dat op het aantal genodigden is berekend. Maar dan dienen ze het gebouwd wel eerst te kunnen vinden! De distributie van een routebeschrijving vooraf is dus ook een uitstekend idee. Vermeld daarin ook de haltes, stations en perrons die dichtbij gelegen zijn voor mensen die van het openbaar vervoer gebruik willen maken.

Faciliteiten

Audiovisuele apparatuur kan belangrijk zijn om een punt te maken of voortgang te tonen. Denk aan laptops, beamers, projectieschermen, speakers en microfoons. ‘t Zou mooi zijn dat je die al op de locatie zelf kunt vinden. Scheelt immers een hoop gesjouw!

Catering

Tot slot wordt het zeer gewaardeerd wanneer jij ook nog eens voor de inwendige mens zorgt. Dat betekent dat je catering moet regelen! Misschien kan dat vanuit de locatie zelf: wederom, doe navraag! Houd met enige regelmaat pauze om te zorgen dat iedereen zowel fysiek als mentaal kan bijtanken. Hoe statistisch of dynamiek de stof ook is, zo houd je iedereen bij de les.