Neem zwarte deurkrukken voor een moderne uitstraling
Decoratie Diversen Ramen en deuren

Neem zwarte deurkrukken voor een moderne uitstraling

Jouw woning voorzien van een nieuwe moderne uitstraling? Dan is het niet nodig om je gehele inboedel te veranderen. Simpele aanpassingen kunnen de uitstraling compleet anders maken. Denk aan accessoires als lampenkappen of een klein bijzettafeltje. Voor een simpele en echt moderne look zijn zwarte deurkrukken de ideale oplossing!

Eigen tijds en tijdloos design

Strakke lijnen worden gezien als een toonbeeld van het moderne interieur. Waar jaren geleden ronde vormen de overhand namen, zijn hoekige vormen, als rechthoeken en vierkanten, steeds meer terrein gaan winnen. Dit is niet vreemd, aangezien deze vormen mooie strakke lijnen met zich meebrengen. Het geeft een wat minder organische feeling aan de omgeving. Hiertegenover staat dan weer dat alles een wat ruimtelijkere en meer afgewerkte uitstraling heeft. Er ontstaat een strakke en voor sommige wat klinische uitstraling.

Deze vormen geven het interieur een tijdloze uitstraling. De strakke lijnen passen namelijk altijd en overal in een breder geheel. Om deze reden vind je moderne deurkrukken in veel rechthoekige vormen. Uiteraard waren zwarte deurkrukken al in veel rechthoekige vormen te krijgen, maar toch zat er dan wel ergens in het ontwerp een ronding. Met moderne deurkrukken is dit vrijwel niet meer het geval. Deze deurkrukken beschikken over pure strakke lijnen, afgewerkt met hoekige vormen, waardoor het geheel een vrijwel robuuste, maar tegelijkertijd zachte uitstraling krijgt.

De deurkrukken worden gekenmerkt door rechthoeken. De plaat op de deur is een rechthoek, gevolgd door de hendel die bestaat uit rechthoeken. In het gehele ontwerp vind je deze vormen terug. Dit betekent niet dat er geen enkele keuze is op het gebied van deurkrukken. Verschillende rechthoeken kunnen anders ogen. Zo zijn er dikkere en robuuste , maar ook slanke en elegante zwarte deurkrukken. Beide hebben zo in ieder woning hun eigen plaats.

Een tijdloze tint, voor een tijdloos design

Zwart is een tint waar niet iedereen fan van is. Sommigen hebben liever veel kleur in huis. Anderen hebben het interieur weer het liefst minimalistisch en strak. Voor beide is een zwarte deurkruk echter een goede keuze. Voor de moderne minimalist is het wellicht een no-brainer. Maar voor degene die twijfelen is er misschien nog wat extra overtuiging nodig.

Zwart deurkrukken kan een geweldig complimenterende tint zijn voor jouw kleurenpalet in huis. Het laat namelijk verschillende kleuren veel meer opvallen. Het accentueert als het ware de rest van de kleuren in huis. Een mooi gekleurde deur springt er nog beter uit met een zwarte deurkruk. Daarnaast breekt het ook nog eens de ruimte op, waardoor de kleuren niet overweldigend worden.