meubels van Design on Stock
Diversen Meubels

Ontdek de meubels van Design on Stock

Design on Stock is een modern, Nederlands meubelmerk met allerlei soorten meubelstukken voor in de woon- of eetkamer. De design meubels zijn volledig aan te passen op jouw persoonlijke voorkeuren en zijn beschikbaar in verschillende materialen en kleuren. Bovendien profiteer je bij Design on Stock ook van een goede kwaliteit en aantrekkelijke garantie. Meer weten? Lees dan verder.

Het aanbod van Design on Stock

Design on Stock ontwerpt meubels voor woonkamers en eetkamers. Je kunt hier dus terecht voor onder andere banken, stoelen, krukken, tafels en kasten. Bovendien zijn ook de bijbehorende accessoires te koop, zoals kussens en dienbladen. Het hele productieproces van de items van Design on Stock vindt plaats op Hollandse bodem. Dat betekent dat de voorwerpen hier worden ingekocht, de meubels hier worden geproduceerd en vervolgens ook in Nederlandse winkels worden verkocht. Bovendien werkt het team van Design on Stock samen met een aantal top designers, waaronder Marike Andeweg en Roderick Vos. Dit maakt de collecties zeer gewild.

Wat kan je verwachten?

Zoals gezegd is Design on Stock een merk met een moderne stijl. De collectie bestaat voor het overgrote deel uit zachte kleuren en pasteltinten. Het is dan ook een goed idee om te kijken of je de verschillende producten onderling met elkaar kunt combineren. Indien gewenst, is het mogelijk de meubels op jouw eigen voorkeuren aan te passen. Zo kan je bijvoorbeeld het onderstel laten vervangen en het zitvlak laten verhogen of juist verlagen.

Tips voor het kopen van meubels van Design on Stock

Het aanschaffen van nieuwe meubels is vaak niet eenvoudig. Er zijn veelal ontelbaar veel opties en het kan lastig zijn om te bepalen welke nu het beste bij jou past. Dit geldt uiteraard ook voor de meubels van Design on Stock. Om je toch een stukje op weg te helpen, hebben we een aantal tips op een rijtje gezet:

  • De belangrijkste tip is de volgende: neem altijd de tijd om de meubels in het echt te bekijken in een meubelspeciaalzaak. Hoewel het handig is om online alvast een selectie te maken van de opties die jou aanspreken, weet je pas echt of je de juiste keuze maakt als je het meubelstuk in het echt hebt gezien.
  • Zorg ervoor dat je goed voorbereid naar de meubelzaak gaat. Dit houdt onder andere in dat je een foto maakt van de ruimte waarin je het meubelstuk wilt plaatsen en de beschikbare ruimte hebt opgemeten.
  • Laat je adviseren door een expert. Ondanks het feit dat je waarschijnlijk al een idee in je hoofd hebt van hoe het eindresultaat eruit moet komen te zien, is het altijd verstandig om de mening van een professional aan te horen.
  • Vraag ook even na hoe het zit met de garantie voor het specifieke product. Meestal is dit een aantal jaar, zodat je altijd zeker weet dat je nog lange tijd kunt genieten van jouw nieuwe aankoop.

 

Met deze informatie op zak kan jij op zoek gaan naar het meubelstuk dat past bij jouw woon- of eetkamer.