motor werkplaats
Diversen Gereedschap

Maak je eigen werkplaats voor het onderhouden van je motor

Een motor onderhouden is voor veel motorliefhebbers een van de leukste bezigheden. Veel motorrijders hebben daarom een eigen werkplaats waar ze zich helemaal in kunnen uitleven. Er zijn veel producten op webshops te vinden die jouw werkplaats helemaal compleet maken. Welke producten zijn nu handig om in gebruik te nemen of houden juist je werkplaats netjes en opgeruimd?

Zorg voor orde met een organiser

Iedereen die wel eens aan een motorfiets sleutels kent het wel, allemaal doosjes en verpakkingen die rondzwerven. Zodra je de verpakking van bijvoorbeeld boutjes opent zijn deze niet meer goed dicht te sluiten en gaan de boutjes over en nergens heen. Resultaat: een complete chaos. Overweeg om dit probleem te verhelpen met een organiser waarin je netjes alle boutjes en schroefjes kunt opbergen. Zo’n organiser, motorfiets onderdelen en gereedschap mogen niet ontbreken in je eigen werkplaats. Bestel ze gemakkelijk online bij Baboon Motorcycle Parts.

Licht is belangrijk tijdens het sleutelen aan je motor

Ben je bezig met onderhoudsklussen aan je motor dan wil je zoveel mogelijk licht hebben om alles goed te kunnen zien. Veel schuren en garages moeten het doen met TL balken en dat biedt slecht licht. Vandaar dat een extra lichtpunt in de ruimte altijd wenselijk is. Je vindt genoeg verlichtingsproducten in winkels en webshops die het leven van de fanatieke sleutelaar een stuk aangenamer maken.

Zet je motor hoger met een motorlift

Om je onderhoudsklussen goed te kunnen uitvoeren is het aanschaffen van een motorlift het overwegen waard. Met een motorlift kun je beter bij de motoronderdelen terecht en heb je beter overzicht over de motor. Een motorlift hoeft tegenwoordig niet zo duur te zijn en je kunt terecht bij verschillende winkels en webshops. Aan te raden is om een motorlift via Baboon Motorcycle Parts te bestellen. Je kunt hier uitgaan van hoogwaardige kwaliteit, goede service en een snelle levering. Alles voor jouw motoronderdelen.