kruipruimte uitgraven tot kelder
Diversen

Meer woonruimte nodig? Laat je kruipruimte uitgraven tot kelder!

Meer woonruimte nodig? Denk er eens over na om de kruipruimte vrij te laten maken, het is een van de mogelijkheden die je hebt om op een makkelijke manier nieuwe woonruimte te maken. Waarbij je het zand onder de woning eenvoudig en snel kunt laten afzuigen door zuigwagens. Een snelle manier om veilig en zonder risico meer ruimte te hebben. 

Met Kooiker Zuigtechniek is het uitzuigen van de kruipruimte een fluitje van een cent. Vraag voor een goed advies eens naar de werkwijze, mogelijkheden en de kosten. 

Vergroot de waarde van je woning

Wanneer je de ruimte in een woning vergroot krijgt een woning meer waarde, zeker als het op een heel professionele manier aangelegd is en van enige omvang is. Het is dus een goede investering om de kruipruimte onder een woning als woonruimte te gebruiken. Waarbij kiezen voor zandzuigen ook nog eens op een snelle manier zal zorgen dat er gebouwd kan worden. De reden voor bedrijven om deze techniek in te zetten. 

Vergroot het woonplezier dat je hebt

Meer ruimte in een woning betekent doorgaans ook meer woonplezier, omdat je een extra kamer hebt en niet hoeft te verhuizen om groter te gaan wonen. Waar je echter wel rekening mee moet houden is dat het op de begane grond ook ruimte kost, er moet immers een trap naar de ruimte worden aangelegd.

Meer ruimte zonder teveel gedoe

Door te kiezen voor het afzuigen van zand onder je woning kies je zonder teveel gedoe dat er snel en op de juiste manier een extra ruimte gerealiseerd kan worden. Het afzuigen is daarbij een uiterst snelle en veilige manier, omdat er geen kans op graafschade zal zijn en buizen of kabels hierdoor altijd intact zullen blijven.

Na het afzuigen van zand kan het direct worden afgevoerd, omdat het zand in de vrachtwagen terecht zal komen. Je hebt er dus ook geen overlast van!