Kruipruimte uitdiepen
Diversen

Kruipruimte uitdiepen? Gebruik een zuigwagen!

De kruipruimte onder een woning gebruiken als woon- of kantoorruimte is  met zuigtechniek een fluitje van een cent. Je kunt met zuigtechniek namelijk heel specifiek zand afvoeren om ruimte voor een nieuw te bouwen ruimte onder een woning realiseren. Waarbij het een heel veilige manier is. Zo blijven kabels, buizen en andere aan de constructie te koppelen zaken heel en onbeschadigd. Het afgezogen zand wordt hierbij direct in de zuigwagen of zakken verzameld. Waardoor alles in slechts een handeling te realiseren is.

Door een kruipruimte uitdiepen kun je voor meer woonruimte zorgen. Dat zorgt ook voor meerwaarde van een woning. 

Makkelijk werken op lastige plekken

Met een zuigwagen kun je op lastig te bereiken plekken komen. Een van deze plekken is de kruipruimte onder een woning. Waar vaak kabels en buizen liggen. Deze wil je natuurlijk niet beschadigen als je aan het afgraven bent. Om welke reden dat je dit dan ook doet. 

Door de buizen waarmee zand kan worden afgevoerd is het een fluitje van een cent. Het zand komt vrijwel direct in de vrachtwagen of speciale zakken terecht. Het hoeft hierdoor niet nogmaals te worden afgevoerd. Ook van restafval is vrijwel geen sprake. Het zand wordt netjes via de buizen afgevoerd en komt alleen in de wagen of zakken terecht.

Weinig kans op beschadigingen

Zoals gezegd is zand zuigen een schone en veilige manier van werken. Er kan heel gericht zand worden afgezogen van een plek onder het huis. Waar jij je kantoor of woonruimte wilt vergroten. De kans dat omliggende huizen of plekken beschadigd raken is dan ook nihil en de techniek is betrouwbaar. 

Omdat het heel specialistisch werk is kun je het beste vragen wat de mogelijkheden zijn en een plan van aanpak laten maken door een expert op dit gebied. Zo kom je achteraf niet voor de nodige verrassingen te staan! 

Zo is zand zuigen voor het maken van woonruimte onder een woning de manier om snel en efficiënt te werk te gaan!