Decoratie Diversen

Het geheim van Harvink meubels

Als je Harvink meubels zegt, dan heb je het over drie verschillende dingen. Ten eerste het ontworpen product, oftewel stijlvolle meubelen. Ten tweede dat waar de naam voor staat, namelijk eigenzinnige kwaliteit. Ten derde voor het vertrouwen van de klant in het product. Het is duidelijk dat Harvink meubels niet alleen bekend staat vanwege zijn ontwerpen, zijn zuivere functionaliteit, of alleen de naam. Al de bovengenoemde aspecten definiëren Harvink meubels en maken het betrouwbaar en duurzaam.

Harvink meubels zijn echt vakwerk

De meubels van Harvink zijn nog een echt ambachtelijk product. Zij worden met de hand gemaakt door ervaren meubelmakers die trots zijn op hun werk. Deze trots straalt af van het product.

Harvink is flexibel

Harvink meubels zijn gepersonaliseerd en reflecteren het karakter van zowel de maker als de klant. Harvink meubels worden ontwikkeld in de constante frictie tussen de pogingen van de maker om optimale productie te leveren en de verwachtingen en wensen van de klant. Deze twee zijdes komen samen in de meubels van Harvink, die zowel de originele ontwerpen van Harvink, als de wensen van de klant weerspiegelen.

De belofte van de meubelmaker

Harvink meubels zijn een belofte. Een belofte aan de klant dat een zeker kwaliteitsniveau zal worden geleverd in het uiteindelijke ontwerp. Het product zal de oorspronkelijke verwachtingen evenaren of overtreffen.

In partnerschap met de klant

Harvink meubels creëren een partnerschap tussen de klant en de maker. De personalisatie van de meubels en de mogelijkheid voor klanten hun wensen aan te geven, zorgt niet alleen voor een sterker en effectiever ontwerp, maar bouwt ook een partnerschap tussen klant en maker. Dat wil zeggen: mensen kunnen beslissingen maken over hoe ze willen leven en wat ze kopen en door deze dynamiek ontstaat er een relatie die ervoor zorgt dat de meubels aan de wensen van zowel de klant als die van de maker beantwoorden.

Een eerlijk produkt

Harvink meubels zijn geïnspireerd op kwaliteit van leven, functionaliteit, kwaliteit van het materiaal en esthetiek. Waardering en klanttevredenheid zijn de uiteindelijke peilers van het succes van de meubelmaker in zijn poging een herkenbaar product neer te zetten. De prijs en de kwaliteit zijn hierbij in evenwicht. Je weet als klant van Harvink waar je aan toe bent en dat geeft vertrouwen. Dat maakt Harvink meubels meer dan een ontwerp of een naam, maar een partnerschap tussen gebruiker en ontwerper die in de toekomst verder kan groeien.