niet-nederlandse-verjaardag
Diversen

Een niet zo typisch Nederlandse verjaardag

Hoe ouder je wordt, hoe vaker je een gezellige typische Nederlandse kring verjaardag houdt. Je familie en andere dierbaren komen over de laminaat vloer. Waarbij iedereen zijn of haar eigen stoel opzoekt om daar vervolgens gezellig te kletsen met de buurman of buurvrouw. Onder het bijpraten door wordt een lekker stukje taart geserveerd met een koffie of een theetje. Niet te vergeten natuurlijk zijn de hapjes, kaasblokjes en stukjes worst. Deze mogen niet ontbreken. Hartstikke leuk zo’n verjaardag, het is wel onze cultuur. Maar soms maakt een beetje afwisseling een verjaardag net een stukje spannender. Wil jij jouw volgende verjaardag net een beetje anders doen dan voorgaande jaren? Lees dan snel verder! In deze blog geven we je namelijk een aantal leuke ideeën om te doen op je verjaardag met jouw vrienden en familie.

Movie Night Party

Hou een filmmarathon met je favoriete films of tv-programma’s. Je kunt een gezellige ruimte inrichten met kussens, dekens en popcorn om te snacken.

Outdoor Adventure Party

Voor de avontuurlijke types, probeer een wandel- of fietstocht, gevolgd door een picknicklunch of barbecue. Maak er een gezellige dag van met elkaar en geniet van de mooie uitzichten van de natuur.

DIY-feest

Ben je creatief en wil je hier graag wat mee doen op je verjaardag? Nodig vrienden uit voor een doe-het-zelf-knutselfeestje. Zorg voor alle materialen en stapsgewijze instructies voor een leuk project, zoals aardewerk schilderen, kaarsen maken of een plakboek maken.

Game Night Party

Organiseer een game-avond met een verscheidenheid aan bordspellen, kaartspellen en videogames. Je kunt ook snacks en decoraties met een spelthema toevoegen.

Mysteriefeest

Organiseer een feest met een mysteriethema, compleet met aanwijzingen en puzzels om op te lossen. Je kunt je eigen mysterie creëren of een kant-en-klaar mysterie gebruiken.

Sportfeest

Organiseer een feest met een sportthema, met activiteiten zoals een voetbalwedstrijd of een minigolftoernooi.

Karaoke Party

Zet een karaokemachine op en laat je vrienden pronken met hun zangkunsten. Je kunt ook een dansvloer toevoegen voor degenen die willen opstaan en bewegen.

Kookfeest: Nodig vrienden uit voor een kookles of een kookwedstrijd. U kunt de ingrediënten en recepten aanleveren, of iedereen zijn eigen gerecht laten meebrengen om te delen.

Filmvertoningsfeest: organiseer een filmvertoning in uw achtertuin of in een plaatselijk park. U kunt dekens en kussens voorzien voor een gezellige kijkervaring. Scavenger Hunt Party: Creëer een speurtocht met aanwijzingen en taken die je vrienden moeten voltooien. U kunt de jacht aanpassen aan uw interesses of thema van het feest