Gaas hekwerk
Diversen Tuin

De voordelen van gaashekwerk

Voor de één is een hekwerk niet meer dan een afrastering van het grondgebied, voor de ander biedt het een hoop veiligheid. Er zijn dan ook veel verschillende soorten hekwerk, het ene steviger dan het andere en het ene mooier dan het andere. Een goede optie voor wie zowel een stevig als mooi hekwerk wil, is dan een gaashekwerk.

Gaashekwerk

Zoals de naam al zegt is een gaashekwerk gemaakt van gaas, we hebben het dan natuurlijk niet over een simpel gaas zoals we dat wel eens bij het kippenhok zien. Een gaashekwerk wordt over het algemeen geproduceerd van geplastificeerd harmonicagaas. Het gaas wordt op diverse plekken vastgezet met stalen spijlen, waardoor het hek stevig blijft staan.

Hoge kwaliteit

Zoals benoemd wordt het gaashekwerk geproduceerd van geplastificeerd harmonicagaas. De combinatie tussen gaas en spijlen zorgt ervoor dat het hek van hoge kwaliteit is en daarnaast ook niet gemakkelijk kapotgemaakt kan worden. Ook over het hek heen klimmen is niet de meest eenvoudige opgave, het gaas is te klein om voor een voet houvast te bieden.Onderhoud

Met een gaashekwerk koop je een relatief duurzaam hekwerk, je hebt er jarenlang plezier van en hoeft vrij weinig onderhoud te besteden aan het hekwerk. Dit zorgt ervoor dat je wel de lusten, maar geen lasten hebt, die je bijvoorbeeld bij een onderhoudsintensieve afrastering wel hebt.

Passend bij jouw wens

Wellicht denk je bij een gaashekwerk aan het gemiddelde hek om een school of park heen. Dat is in principe wel een gaashekwerk, maar een standaardhekwerk. Er zijn echter veel meer mogelijkheden. Het hekwerk is namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar, in vrijwel alle standaard RAL-kleuren kun je je hek bestellen.
Daarnaast is het gemakkelijk om bijvoorbeeld een heg of struiken in de buurt van het hek te plaatsen. Op deze manier zie je vanaf jouw kant het hek niet, maar heb je toch een veilige omgeving.

Hekwerk op maat

Niet alle tuin of elk stuk grond is even groot en heeft dezelfde vorm. Gelukkig is bij gaashekwerk veel mogelijk en je kunt dan ook een gaashekwerk op maat laten maken. Zo heb je dus een veilige omheining, welke ook nog eens op jouw wensen is afgestemd.