aluminium terrasoverkapping op maat
Diversen Tuin

Luxe op maat met een aluminium terrasoverkapping op maat

Met deze zomerse temperaturen wil je het liefst de hele dag buiten zitten. Tot je er achter komt dat het in de zon wel heel warm wordt. En aangezien er bijna geen parasols meer te verkrijgen zijn, blijven we binnen. Zonde! Met een aluminium terrasoverkapping maak je een investering waar je nog jarenlang plezier van gaat beleven. In dit blog vertellen we je wat meer over terrasoverkappingen op maat.

Een terrasoverkapping in je tuin

Niets is lekkerder dan de hele dag in je tuin kunnen zitten. Lunchen, borrelen, avondeten en dan spontaan vrienden over de vloer waardoor je tot in de late uurtjes buiten bent. En dan wil je je niet druk hoeven te maken over het weer dat plotseling kan omslaan. Dan is een aluminium terrasoverkapping perfect.

Met een aluminium overkapping kun je namelijk de gehele dag van je tuin of terras genieten. In de overkappingen van Ekstravert.be zitten altijd lamellendaken. Dit houdt in dat het dak bestaat uit lamellen. Doordat je deze kunt kantelen, kun je altijd de gewenste lichtinval bepalen. Wil je werken aan je zongebruinde huid of extra vitamine D opdoen? Laat de lamellen dan open. Liever een fijne schaduwplek creëren? Dan sluit je de lamellen. En alles met slechts een enkele klik op de knop.

Een op maat gemaakte terrasoverkapping

Het fijne is dat je de overkapping ook volledig naar wens en op maat kunt laten maken. Wil je je terrasoverkapping als aanbouw op je woning plaatsen of kies je voor een vrijstaande variant? En wil je een grote overkapping of juist een kleine? Alles is zelf samen te stellen. Van de afmetingen tot aan de kleuren en van de breedte van de lamellen in het dak tot aan opbouwscreens en terrasverwarmers.

Die extra luxe touch

We benoemden het net al: een terrasoverkapping is niet alleen een simpele overkapping. Je kunt het helemaal naar eigen wens samenstellen. Niet alleen de RAL-kleur, maar ook de afwerking. Wil je graag je privacy bewaren? Dan kun je kiezen voor mooie opbouwscreens die je omhoog laat komen met je afstandsbediening. Jij kunt wel naar buiten kijken, maar anderen niet naar binnen. Ideaal. En als het iets te gezellig wordt en je nog tot laat in je tuin bent, zijn de terrasverwarmers in het aluminium frame ook perfect. Alles is met de afstandsbediening te regelen. Perfect! Wanneer begin jij met ultiem genieten?!