klussen diy meubelglijders
Diversen

4x DIY klusjes voor deze zo

Do It Yourself, ofwel zelf maken. Dat is waar jij zin in hebt deze zomer, eens even flink de handen uit de mouwen steken. Maar wat ga je doen? Er zijn immens veel DIY ideeën te vinden op Pinterest en Instagram. Dus wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wij helpen je uit de brand. Wij hebben namelijk de leukste en snelste DIY klusjes voor jou uitgezocht.  

Wijnflessen voor andere doeleinden

Een lekker roseetje hier een koud wijntje daar, en aan het eind van de week is jouw glasbak krat helemaal gevuld. Dit krat moet je dan weer helemaal mee zeulen naar de glasbak, allemaal onnodig werk als het aan ons ligt. Tover daarom je wijnflessen om tot decoratie. Dit kan je doen door bijvoorbeeld de fles een kleurtje te geven. Gebruik hiervoor een spuitbus, roller of kwast. Haal van te voren wel het etiket weg met een stickerverwijderaar, zodat je geen oneffenheden op de fles hebt. Vervolgens kan je er bloemen in doen of zelfs een lange kaars, het oogt in ieder geval gezellig! Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de fles te laten zoals die ijs, doe er er klein lichtsnoer op batterijen in en je hebt super leuke verlichting die je binnen én buiten op de tafel kan zetten.

Hout over?

Heb jij hout over van een ander project? Wees sustainable, je kan dit hout voor talloze andere DIY klusjes gebruiken. Zo kan je gemakkelijk een bijzettafeltje maken, hierbij kan je gebruik maken van een van de vele bouwtekeningen die online te vinden zijn. Wil jij een makkelijk verplaatsbare tafel? Maak dan gebruik van meubelwielen. Bovendien is het altijd wijs om meubelglijders onder de tafel te bevestigen voor bescherming. 

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen

Slingers, ze worden wel een paar keer per jaar opgehangen voor verjaardagen en andere feestvieringen. Daar wil je toch mooie slingers bij hebben? Wij wel. Daarom hebben wij zelf slingers gemaakt, dan heb je altijd een unieke slingers, hoe leuk is dat? Het enige wat je nodig hebt is touw, een schaar, lijm of tape en wit papier. Maak rondjes, driehoeken of sterretjes en maak het vast aan het touw. Je kan er achteraf ook nog voor kiezen om het papier te spuiten met bijvoorbeeld goud of zilver voor extra dimensie. Natuurlijk hoeft het niet perse papier te zijn, je kan ook gebruik maken van kranten, tijdschriften en zelfs stoffen.

Ga jij deze zomer de handen uit mouwen steken om een DIY klus te klaren? Laat ons weten of deze klusjes zijn gelukt, wij zijn benieuwd naar het eindresultaat.