Diversen

Loodgieter nog steeds specialistenwerk

De verwarming in de woonkamer wordt soms als storend ervaren, vooral als het om de grote en brede radiatorelementen uit de jaren ‘70 van de vorige eeuw gaat. Een verbouwing kan de aanleiding zijn om de oude radiatoren te vervangen en een andere manier van verwarming  aan te leggen.

 

Bij een renovatie of verbouwing van de huiskamer worden vaak alle opties bekeken en afgewogen om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. De radiatoren in de woonkamer lijken dan een bepalende rol te spelen omdat die op verschillende vaste punten aangesloten zijn. Toch kunnen deze elementen door ons verplaatst worden zodat er alsnog een muurtje weggebroken kan worden om plaats te maken voor bijvoorbeeld de zo gewenste schuifpui of het openslaande raam.

 

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het aansluiten van verwarmingselementen en kunnen u adviseren over de capaciteit die nodig is om een kamer te verwarmen en op temperatuur te houden. Het afgekoppelde verwarmingselement kan hij in overleg met u op een andere plaats in de woonkamer monteren zodat er voldoende capaciteit blijft.

 

Helemaal geen radiatoren meer zichtbaar in de woonkamer? Ook dat kan. Het is wellicht een ingrijpende verbouwing maar met hulp van onze vakkundige loodgieter is het mogelijk om de ruimte volledig vrij van zichtbare verwarmingselementen te maken, bijvoorbeeld door vloerverwarming of door middel van convectorputten. De oude verwarmingselementen worden door ons afgekoppeld, verwijderd en de aansluitingen worden netjes weggewerkt waarna wij het nieuwe verwarmingssysteem snel en vakkundig voor u aanleggen.

 

Natuurlijk is het mogelijk om veel voorbereidingen zelf te doen maar het aanleggen, omleggen afkoppelen en aansluiten van waterleidingen is het dagelijks werk van de specialisten van loodgietersbussum.nl. Wij zorgen voor een snelle, vakkundige aanleg van elk verwarming in elke ruimte en kunnen u adviseren welke vormen van verwarming in uw woning mogelijk zijn.