spanplafond
Decoratie Diversen Huis kopen

Waarom een spanplafond

Bent u op zoek naar een nieuw plafond, maar wilt u niet te veel kwijt zijn? Dan is een spanplafond precies wat u zoekt. Een spanplafond is ideaal voor wanneer u geen zin heeft in breekwerk of geen tijd hiervoor heeft. Een spanplafond is de afgelopen jaren flink in populariteit gestegen. Twijfelt u dus over een nieuw plafond? Lees u dan zeker eens in over spanplafonds. In dit artikel leggen wij u alles uit wat u moet weten over dit type plafonds. Leest u mee? Daar gaan we!

Wat is een spanplafond

Een spanplafond is een doek dat strak en egaal wordt strak getrokken over uw bestaande plafond. Hierdoor hoeft u uw oude plafond niet weg te halen en kunt u sneller en relatief goedkoper aan de slag met een nieuw plafond. Er zijn veel verschillende soorten spanplafonds, in allerlei kleuren, groottes en natuurlijk materialen. Wij behandelen de twee meest populaire spanplafonds met u.

Soorten spanplafonds

Er bestaan over het algemeen twee soorten spanplafonds, namelijk spanplafonds van polyester en spanplafond van PVC. Beide soorten zijn erg krachtig en doen eigenlijk niet zoveel voor elkaar onder. Het is maar net wat u mooier vindt. Polyester spanplafonds staan bekend als koude plafonds, omdat deze op kamertemperatuur worden bevestigd. PVC plafonds staan bekend als warme plafonds, omdat deze op 40 a 50 graden worden bevestigd voor het meest egale resultaat. Er bestaan ook akoestische panelen voor op het plafond voor een betere akoestiek.

Spanplafond laten zetten?

Had u graag een spanplafond willen laten zaten? Kijk nu op de website van Radilux en laat u verassen door de prachtige spanplafonds en kwaliteit bevestigingen van Radilux. Radilux is al jaar en dag gespecialiseerd in het laten zetten en plaatsen van spanplafonds op professionele wijze. Spanplafonds hebben vele voordelen, zo zijn ze energiebesparend, goedkoper en beschikbaar in allerlei patronen en kleuren. Zo is voor iedereen een geschikt plafond.