Foto’s in je interieur
Decoratie

Foto’s toevoegen aan je interieur? Leuke tips en ideeën!

Ben je blij met je woning, maar mis je toch nog iets? Je meubels staan er, de inrichting is op elkaar afgestemd en heb je je huis praktisch, maar toch zo knus mogelijk ingericht? Dan is de kans groot dat je net dat stukje van jou of jullie persoonlijk mist. Dat maakt een huis namelijk jou of jullie huis, of beter gezegd; thuis. En het grappige is; je hoeft er niet eens veel voor te doen of veel geld uit te geven om dit voor elkaar te krijgen. Het enige dat je moet doen, is foto’s ophangen! En niet alleen in een fotolijstje dat je ophangt, er zijn nog zoveel meer mogelijkheden. We geven je enkele tips en leuke ideeën over hoe je dit net even anders kunt doen.

Stijl van de foto’s

Ben je er over uit waar je je foto’s wilt ophangen? Ga dan na wat past in jouw interieur qua stijl foto’s. Wil je liever wat rommelig en kleurrijk of heb je liever strak. Is het huis niet zo straks ingericht, maar eerder knus, gezellig of wat rommeliger? Dan kunnen die gekleurde foto’s van allerlei verschillende onderwerpen prima bij elkaar komen te hangen (ook altijd leuk om je toilet bijvoorbeeld op te fleuren) Hou je van strak of word je onrustig van rommelig en te veel kleur? Je kunt er dan voor kiezen om je foto’s in sepia of zwart wit af te laten drukken. Dat past beter in een strak interieur dan allemaal kleurrijke kiekjes. 

Achter glas of in een fotoboek

Verzamel verschillende potjes en stop daar een foto in. Hoe grappig en origineel is dat? Je kunt een paar potjes bij elkaar zetten of overal door je huis heen (al is dat wellicht wat rommelig). Zonde sowieso als je mooie foto’s hebt, maar deze niet (dagelijks) ziet, doordat deze nog op een usb stick of je laptop staan. Maak er dan een fotoboek van. Een fotoboek kun je pakken en door bladeren wanneer je wil. Zet ze bijvoorbeeld in de boekenkast of leg ze op een (bijzet) tafel. Heb je eindelijk een idee wat je precies wilt? Kijk dan op Fotoboeken.nl. Zij kunnen je vast helpen bij een origineel ontwerp om je interieur op te fleuren.

Ophangen, neerzetten of toch anders

Natuurlijk kun je die gewoon in een lijstje op een kast zetten of aan de muur hangen, maar je kunt er ook net iets anders mee omgaan. Zó worden de foto’s in je interieur lekker creatief. Waarschijnlijk heb je er zelf nooit aan gedacht, maar wat dacht je ervan om een slinger van je gekozen foto’s te maken? Kies zelf een paar leuke, mooie en/of grappige foto’s uit, laat deze afdrukken en leg ze alvast neer in de volgorde die jij leuk vindt. Dan maak je van een leuk (gekleurd) touw een slinger en hangt daar met kleine wasknijpertjes of paperclips of iets de foto’s van jouw keuze aan. Let er even op dat je touw lang genoeg is! Ze zeggen niet voor niets; het leven is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen. Je kan ook een puzzel (laten) maken en deze neerleggen of ophangen!