leukste woontijdschriften
Decoratie Diversen

De leukste woontijdschriften voor inspiratie

Word jij ook zo blij van het doorbladeren en lezen van woontijdschriften? Altijd op zoek naar nieuwe stylingtips of gewoon benieuwd hoe andere mensen hun interieur hebben gestyled? Of wellicht ben je net verhuisd en lees je graag woontijdschriften voor de handige en leuke tips en om inspiratie op te doen voor je eigen interieur. Het kan allemaal met onderstaande woontijdschriften. Van elk tijdschrift geven we aan wat de doelgroep is en wat je in deze tijdschriften kunt vinden.

Stijlvol Wonen

Het Stijlvol Wonen tijdschrift is met name gericht op interieurs met een tijdloos karakter. In dit tijdschrift vind je standaard een aantal ‘binnen kijken bij’ artikelen en krijg je praktische tips van onder meer interieur professionals. Het tijdschrift is zowel online, als los of in abonnement vorm te krijgen. Via deze website kun je eenvoudig een proefabonnement op een tijdschrift afsluiten. 

VT Wonen

Het tv programma VT Wonen is gebaseerd op het tijdschrift VT Wonen. Er zijn inmiddels ook verschillende edities uitgebracht. Het tijdschrift VT Wonen, VT Verbouwen, VT Wonen TUIN. Zo nu en dan worden er ook enkele specials uitgebracht. Het tijdschrift bevat een aantal inspirerende ‘binnen kijken bij’ artikelen en tips van de VT Wonen specialisten. In het tijdschrift vind je de laatste woontrends van dit moment en is zeker een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen, verbouwen, op zoek is naar inspiratie voor een nieuw interieur of zelfs voor je tuin.

Ariadne at Home

Ariadne at Home is een mooi vormgegeven blad waarmee je de laatste woontrends ontvangt, inspiratie voor een warm en een mooi gestyled interieur en een aantal DIY tips.  Het nieuwe lijn tijdschrift is het Ariadne at Home Brocante. Deze speciale editie wordt 8x per jaar uitgebracht. Ben je into brocante, dan heb je met dit tijdschrift de juiste match!

Eigen huis & Interieur

Het tijdschrift Eigen huis en Interieur heeft niet alleen een binnenlands, maar ook een buitenlands karakter. Het blad is meer gericht op design, architectuur, maar omvat bijvoorbeeld ook artikelen over citytrips. Houd je van bijzondere en opvallende interieurs? Dan zit je met dit tijdschrift goed. 

Wonen Landelijke Stijl en Landleven

Dit blad richt zich specifiek op de landelijke woonstijl. Net als het tijdschrift Landleven. Echter, de laatstgenoemde gaat ook net wat meer over het buitenleven in zijn algemeenheid.