wandklok kopen
Decoratie

De grote wandklok

Nee, de tijd van de grote wandklok lag mijlenver achter ons. Dat was geweest en was iets uit grootmoeders tijd, zo dachten we. Niets is echter minder waar, want de grote wandklok is bezig aan een opmerkelijke comeback. Behalve dat je steeds de tijd weet met een grote wandklok, breekt het ook een lege, lelijke, kale muur. In tegenstelling tot vroeger en door de opmars van de smartphone dient een grote wandklok tegenwoordig vooral als decoratie. De tijd zien we wel op de smartphone die we immers toch steeds in de hand houden.

Van klassiek tot modern

Door de comeback is ook het aanbod van de grote wandklok enorm gegroeid de afgelopen tijd. En dus vind je een grote wandklok die naadloos aansluit bij de stijl van je huis en je inrichting en aan al je wensen en eisen voldoet. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel beschikbaar. Van ouderwets tot ultramodern. Ben je liefhebber van klassiek, dan is een grote wandklok van hout waarschijnlijk de beste optie. In geen enkel huis misstaat een grote wandklok. Ook leuk voor je kinderen, die zo klok leren kijken in plaats van de tijd af te lezen van een telefoon of computer.

Leukste muur van je huis

Door het groeiende aanbod van de ooit zo bedreigde grote wandklok, is het zoekfilter voor mensen die naar zo’n klok zoeken dé uitvinding van de eeuw geworden. Wil je warmte uitstralen, dan ligt een houten grote wandklok voor de hand en heb je grijstinten in je woning dan zou je kunnen overwegen een moderne grote wandklok te kopen. En zo is er voor elk huis, ongeacht welke stijl, een perfecte klok die de kale, lelijke muur een doel geeft en omtovert tot zomaar de leukste muur van je woning.Mee bewegend tandwiel

Brons, chrome, glas; zomaar wat materialen die gebruikt worden bij weer een nieuw model grote wandklok. Twee grote wijzers en de muur die fungeert als wandplaat, ook heel bijzonder zoals een mee bewegend tandwiel fascinerend is om naar te kijken. Heel grote cijfers en kleine wijzertjes, een grote wandklok met slingerwerk. De grote wandklok is er in werkelijk alle kleuren van de regenboog en wat te denken van een grote wandklok die gecombineerd wordt met een kompas?

Bespaar niet op een grote wandklok

Door het uitgebreide aanbod maak je van elke lelijke, kale muur een aantrekkelijke muur. De grote wandklok transformeert niet alleen die muur van lelijk naar mooi, de klok geeft ook een heel andere uitstraling aan de rest van de ruimte. En je blijft maar naar de bewegende delen kijken. Wees gewaarschuwd, besluit je namelijk een grote wandklok te kopen, dan word je verondersteld nergens meer te laat te komen. Let wel op: wees niet al te zuinig als je van plan bent een grote wandklok te kopen. Liever een wat duurdere klok die lang meegaat, dan dat je om de haverklap bezig bent om weer een goedkope grote wandklok aan de wand te bevestigen. Een beetje herkenbaarheid is ook wel leuk immers.

wandklok kopen
Het zijn de decoraties die je interieur afmaken. Een wandklok kan dan niet ontbreken.