Decoratie Tuin

Zorg voor een unieke sfeer in de tuin met een bronzen beeld

Een tuin inrichten, het is iets heel fijn om te doen. Zeker wanneer je groene vingers hebt en je graag in de tuin bezig bent. Het planten van bloemen en de tuin inrichten naar jouw eigen smaak, het is heel erg leuk. Maar misschien kan je ook eens verder denken dan alleen maar bloemen en planten in de tuin. Toch zeker als het voor jou af en toe wel eens wat specialer en out of the box mag zijn. Een bronzen beeld in de tuin zetten is daar een mooi voorbeeld van. Het kan een beeld zijn dat jou doet denken aan iets persoonlijks of het mag gewoon een vrijblijvende creatie zijn, mogelijkheden genoeg! 

Bronzen beelden in de tuin 

Een bronzen beeld is een sculptuur in een roodachtige tot gele kleur, wat afhankelijk is van het tingehalte. Brons is immers een mengeling van tin en koper. Heel veel beelden worden tegenwoordig in brons ontworpen omdat het een traditie is van vroeger die het nog steeds erg goed doet. Er zijn bronzen beelden in allerlei uitvoeringen te verkrijgen, groot of klein en in allerlei vormen. Op artihove.nl is er een ruim assortiment aan bronzen beelden te bezichtigen, waar zeker en vast wel iets voor jou tussen staat. 

Kunst in opdracht 

Ben je al een paar keer gaan rondkijken op de website en lijk je toch maar niets naar jou smaak te kunnen vinden? Wanneer je echt iets uniek en speciaal wil, dan kan dit perfect mogelijk zijn. Maar niet getreurd, dat wil niet zeggen dat je jouw idee van een bronzen beeld in de tuin moet laten varen. Je kan bij artihove.nl ook kunst in opdracht laten maken. Van bronzen beelden over relatiegeschenken en andere objecten. Of het nu om een klein of groot kunstwerk gaat, de kunstenaars van artihove.nl maken het kunstwerk voor jou op maat met plezier. 

Beelden in de tuin zorgen voor een unieke sfeer
Creëer een unieke sfeer

Beelden in de tuin voor een unieke sfeer 

Beelden in de tuin zorgen voor een unieke sfeer. Of je nu een grote of kleine tuin hebt, voor iedereen is er wel een bronzen beeld te vinden. Uiteraard is er nog meer keuze dan alleen maar bronzen beelden. Evengoed kan je kiezen voor stenen beeld of een beeld in porselein voor een uniek en persoonlijk tintje. Of het nu in de vorm van een bloem, een vogel of een mens is, je vindt een gepast beeld voor jou tuin op artihove.nl!