Beveiliging Ramen en deuren

Veiligheid in de donkere dagen

Het wordt weer vroeg donker dus de inbrekers liggen weer op de loer. Wat kunt u doen om uw huis hiertegen te weren?

Alles op slot

Laat niets open staan en doe de deur op slot. Ook als u eventjes nog iets in de winkel gaat halen. Een inbreker heeft maar een paar minuten nodig om binnen te komen dus tegen de tijd dat u terug bent zijn uw spullen al weg. Ook als u thuis bent is het aan te raden om de voordeur op de knip te doen zodat een inbreker niet even kan “hengelen” om de deur open te maken.

Laat een lichtje aan

Het helpt als uw huis er bewoond uit ziet, dit kunt u makkelijk bereiken door een lichtje aan te laten in de woonkamer en boven. Het helpt ook als u er voor zorgt dat er rond het huis goede verlichting is.

Politiekeurmerk veilig wonen

Een makkelijke manier om uw huis en vooral de kozijnen en deuren weerbaarder te maken is om er voor te zorgen dat uw huis voldoet aan de richtlijnen van het PKVW keurmerk. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn natuurlijk de ingangen van het huis en “alles wat open kan”. Dus de ramen, deuren en eventuele schuifpui. Let op dat deze allemaal aan deze richtlijn voldoen, dit kan uw leverancier u vertellen.

SKG**

Het SKG keurmerk is een garantie op de kwaliteit van het hang en sluitwerk. Dit keurmerk wordt altijd ingeslagen dus u kunt die van u makkelijk controleren en mocht u nieuwe kozijnen, ramen en deuren voor uw huis bestellen vraagt u er dan naar.

inbraakwerende sloten

Korting op uw verzekering

Als uw huis voldoet aan de PKVW richtlijnen komt u al snel in aanmerking voor korting op uw inboedelverzekering. Dit kunt u navragen bij uw verzekeraar.

Sticker op de deur

Heeft u alles aan uw huis gedaan om uw woning veilig te maken? Dan kunt u ook nog een sticker van het politiekeurmerk op uw deur en ramen plakken. Voor de inbrekers een extra reden om een deur verder te gaan.

Bron :
http://www.politiekeurmerk.nl/
nieuwe kozijnen