Badkamer

Zo kun je douchen bij de verbouwing van de badkamer

Wat fijn, je gaat de badkamer binnenkort verbouwen. Bijna iedereen droomt van een nieuwe badkamer met mooie kleuren, een handige indeling en gloednieuw sanitair. De badkamer is namelijk niet enkel een ruimte waar je naar de wc gaat en je tanden poetst. Het is namelijk een belangrijke ruimte in je woning. Het is plek waar je je klaarmaakt voor de dag en nacht. Je kunt niet wachten op het eindresultaat van de verbouwing, maar helaas kan de verbouwing van een badkamer vaak even duren. Tijdens de verbouwing kun je uiteraard niet gebruik maken van je douche. Maar hoe kun je blijven douchen tijdens de verbouwing van de badkamer? Hierbij twee handige opties! 

Optie 1: Douchen bij anderen

Tijdens de verbouwing kun je natuurlijk niet gebruik maken van je douche. Het is toch wel een fijn idee dat je regelmatig kunt douchen om schoon op werk te kunnen verschijnen. Een handige oplossing hiervoor is door te douchen bij anderen. Zo kun je vaak douchen bij je familie of vrienden. Dit zijn mensen die je goed kent en waarbij je je niet oncomfortabel voelt om aan te bellen om te kunnen douchen. Wonen je vrienden of familie niet bij je in de buurt? Dan heb je natuurlijk ook altijd nog je buren. Dit is erg handig, omdat ze slechts een huis verder wonen. Mochten deze twee opties geen uitkomst zijn, dan kun je ook altijd douchen bij je sportschool. Veel sportscholen hebben douches waar je na het sporten kunt douchen. Heb je een onbeperkt abonnement, dan kun je ook naar de sportschool om enkel te douchen. 

Optie 2: Huur een mobiele douchecabine

Wanneer een badkamer verbouwing een lange tijd duurt, zoals een aantal maanden, is het vervelend om constant aan te kloppen bij je buren of vrienden om te douchen. Je wilt dan natuurlijk het liefste gewoon comfortabel thuis willen douchen. De beste oplossing is daarom een nooddouche kopen. Een mobiele douchecabine is hierbij de perfecte uitkomst. Een mobiele douchecabine kan eenvoudig bezorgd, geplaatst en geïnstalleerd worden. Je kunt de douchecabine eenvoudig verplaatsen en schoon houden. Zo kun je de cabine bijvoorbeeld handig in je schuur of zolder zetten. Hierdoor kun je tijdens een lange verbouwing gewoon thuis blijven douchen!