Badkamer

Richt jouw badkamer eenvoudig in met een van deze badkamerstijlen

Het inrichten van je badkamer kan nog best lastig zijn. Als je in het wilde weg zomaar wat mooie sanitair en meubels aanschaft en gaat klussen, kan het één grote chaos worden. Je kunt wat tips voor de inrichting ontdekken op een interieur blog. Maar wat past er nu precies bij elkaar? In dit artikel ontdek je drie verschillende badkamerstijlen waarmee je jouw badkamer eenvoudig kunt inrichten.

Moderne badkamerstijl

De moderne badkamerstijl is misschien wel een van de meest gekozen badkamerstijlen. Het is de ideale stijl voor iedereen die van strak en rustig houdt. Ook kun je een kleine badkamer hiermee groter laten lijken. Bij deze badkamerstijl wordt gebruikgemaakt van neutrale kleuren, zoals wit, zwart, grijs en bruin. Het meubilair is mooi afgelijnd en strak. Er wordt weinig gebruik gemaakt van accessoires.

 

Eenvoudig maar moderne badkamerstijl
Eenvoudig maar moderne badkamerstijl

Landelijke badkamerstijl

Een landelijke badkamer is misschien wel het tegenovergestelde van een badkamer die is ingericht volgens de moderne badkamerstijl. Het is vaak wat knusser, warmer en gezelliger ingericht. Er wordt veel gebruikgemaakt van natuurlijke materialen en de accessoires hebben vaak warme kleuren.

Industriële badkamerstijl

Als je jouw badkamer een stoere uitstraling wilt geven, kun je het beste kiezen voor een industriële badkamer. In industrieel ingerichte badkamers zie je veel robuuste materialen terug, zoals beton, hout en staal. Dit wordt gecombineerd met stoere accessoires, zoals de bekende industriële lampen.

 

moderne-minimalistische-badkamer
Moderne-minimalistische-badkamer

Minimalistische badkamerstijl

De minimalistische badkamerstijl heeft veel weg van de moderne badkamerstijl. Dit soort badkamers zijn echter nog strakker en minimalistischer ingericht. Je ziet in dit soort badkamers dan ook vrijwel geen accessoires.

Klassieke badkamerstijl

Als je houdt van klassiek, is de klassieke badkamerstijl echt iets voor jou. Op veel verschillende manieren kun je jouw badkamer klassiek inrichten, bijvoorbeeld met een bad op losstaande pootjes, sierlijke kranen en zwart-witte tegels. Je ziet in dit soort badkamers veel zachte kleuren terug en stijlvol meubilair.