Met sommige elementen in huis kun je meerdere keren per jaar van interieur veranderen. Een mooi voorbeeld hiervan is slimme verlichting. De hedendaagse verlichting kun je namelijk van kleur laten veranderen met een app op je smartphone.
Automotion Led verlichting Verlichting

Hippe ideeën voor het interieur die voor iedereen toepasbaar zijn

Het aanpassen van het interieur is niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen zitten uren op het internet en bladeren weken door magazines om inspiratie te vinden voor hun volgend interieur. Het aanpassen hiervan hoeft niet heel erg ingrijpend te zijn om impact te hebben. Sommige dingen kan namelijk echt iedereen veranderen, ook wanneer je twee linkerhanden hebt. 

Breng leven in huis met planten voor binnen

Het in huis halen van groen was nog nooit zo populair. We halen massaal planten in huis en geven hier veel geld aan uit. Dit is ook niet zo gek, want planten zijn namelijk helemaal hip en mogen ook best geld kosten. Zo zijn er verschillende planten te vinden die ook echt waarde hebben en je interieur een echte boost zullen geven. Combineer planten in combinatie met leuke potten en zet ze pontificaal in de kamer. Het wegstoppen van planten is verleden tijd! 

Gebruik van pastelkleuren 

Wanneer je twijfelt over het kiezen van de juiste kleur kun je altijd voor een pastelkleur kiezen. Pastelkleuren zijn namelijk rustig en eigen overal mee te combineren en dus geschikt voor elk interieur. Niet alleen zijn de poederkleuren goed om me te combineren, ook is pastel helemaal hip. De rustige aardse tonen domineren de Nederlandse interieurs.

Verlichting met kleur

Met sommige elementen in huis kun je meerdere keren per jaar van interieur veranderen. Een mooi voorbeeld hiervan is slimme verlichting. De hedendaagse verlichting kun je namelijk van kleur laten veranderen met een app op je smartphone. Door het creëren van scènes kun je je verlichting voorprogrammeren en zo heel erg snel je interieur van look & feel laten veranderen. Wanneer je kiest voor Philips hue lampen haal je zelfs nog meer uit je verlichting. Ook beschikt hue over vintage lampen. De vintage lampen zijn niet alleen slim, maar ook nog eens prachtig mooi. Als je wilt starten met slimme verlichting kun je het beste kiezen voor een Philips hue starterkit inclusief bridge.  

Less is more

Een bekende term in de interieurwereld is: Less is more. Dit is ook zeker waar. Hoe aantrekkelijk het ook is om meer kleine spulletjes in huis te halen, dit komt niet ten goede van je interieur. Je kunt beter minder in huis halen en hier meer geld aan besteden, dan dat je kiest voor veel kleine en vaak onnozele accessoires. Kies voor een echte eyecatcher!